GLUTEUS MAXIMUS

TKO JE TWERKERICA KOJA JE ZGRANULA MARTINU TOMČIĆ Tinejdžerica iz Vukovara na Instagramu je već zvijezda, njezin profil pun je eksplicitnih kadrova

 
 Screenhot/Instagram

Društvene mreže su se užarile od komentara nakon nastupa 18-godišnje Vukovarke Sare Seifert, koja je u 'Supertalentu' pokazala kako twerka (ples koji karakterizira suverena kontrola mišića gluteusa stražnjice).

Nisu samo gledatelji ostali šokirani, nego i svi članovi žirija.

Tri člana žirija rasplesanoj Vukovarki su ipak dali DA za prolazak dalje, dok je zgranuta Martina Tomčić komentirala kako taj ples izgledao kao 'poziv na parenje' i rekla NE.

Ovaj put mnogi su se gledatelji složili sa strogom Martinom, a nemali broj njih komentiralo je Sarinog oca, koji je iz prvih redova, s odobravanje pratio više no lascivan nastup svoje kćeri.

Sara je, inače, već stekla popularnost na Instagramu gdje redovito objavljuje fotografije i kratke video zapise na kojima - ah, twerka. Na toj društvenoj mreži prati je već 26 tisuća obožavatelja.

Svaka njena objava zaradi gomilu lajkova, i pozitivnih komentara, pa nije za čuditi da je ohrabrena takvim uspjehom stigla i u drugi krug mainstream showa 'Supertalneta'.

No, publika takvog showa nije navikla na ovako eksplicitan ples, pa bi možda emisiju valjalo prebaciti u neki primjereniji termin.

Kada su očevi budni, a djeca spavaju.

Crazy performance in NS,great party! @clubmuseum

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

#twerk #gg_queen1

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

#gg_queen1 #pool #twerk

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Klip za ludog @gazda_paja_official #twerk #gg_queen1 #gazdapaja

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:06