ZDRAVA DJEVOJČICA

TREĆE DIJETE U OBITELJI MODRIĆ Porod Vanje Modrić vodila je ‘VIP ginekologinja’ koja je porodila supruge Andreja Plenkovića i Tomislava Karamarka

 Instagram

I treće dijete Vanje i Luke Modrića rođeno je u Zagrebu. Naime, prije dva dana Vanja Modrić rodila je djevojčicu carskim rezom u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj i kako kažu liječnici porod je protekao bez problema. Djevojčica je bila teška 3320 grama i dugačka 49 centimetara.

Kako saznajemo, porod je vodila inače Vanjina dobra prijateljica ginekologinja dr. Velena Radošević koja je prije nešto manje od godinu dana porodila i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, te Anu Karamarko, suprugu bivšeg čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka. Vanji Modrić ovo je treći carski rez, a prvo je dijete, 7-godišnjeg sina Ivana rodila u Poliklinici Podobnik, a prvu kći, 4-godišnju Emu također u Petrovoj. Uoči svog jubilarnog 100. nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, kapetan Luka Modrić nije mogao dobiti ljepši dar od rođenja kćeri.

Iako su u Opatiji počele pripreme za važnu utakmicu protiv Finske, najbolji veznjak svijeta i zvijezda Real Madrida u ponedjeljak je bio pošteđen treninga i izostao je s okupljanja momčadi pred odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za SP u Rusiji, kako bi bio uz suprugu i dočekao rođenje kćeri.

No poznat kao veliki profesionalac koji nikada ne bježi od obaveza, Modrić se već jučer pridružio reprezentaciji u Opatiji, a suigrači i članovi HNS-a ponosnom su tati priredili iznenađenje za rođenje djevojčice, ali i stoti nastup za reprezentaciju što su proslavili velikom slasnom tortom.

Naravno, slavlje u Opatiji bilo je simbolično, jer ipak su u tijeku ozbiljne pripreme za utakmicu protiv Finske koja će se igrati u petak u 20.45 sati, pa će prava fešta tek uslijediti.

Na samom početku treće trudnoće svoje supruge, kapetan hrvatske reprezentacije i zvijezda madridskog Reala kupio je u ožujku luksuznu vilu na Pantovčaku od hrvatske nogometne legende, Zvonimira Bobana. Vlasnica kuće od 286 četvornih metara, koja se nalazi u neposrednoj blizini Vile Weiss, upravo je Vanja Modrić. Inače, Modrići su ovo ljeto proslavili sedmu godišnjicu braka i dvanaest godina veze i jedan su od skladnijih parova u svijetu nogometa.

Posljednjih pet godina, otkad Luka igra za Real Madrid, obitelj Modrić živi u Španjolskoj, a prije dvije godine odlučili su se i na kupnju kuće od 700 kvadrata i zemljištem od oko 3000 kvadrata koja se nalazi u luksuznom naselju La Moraleja koje je smješteno u sjevernom dijelu Madrida, a poznato je kao španjolska verzija Beverly Hillsa. U istoj četvrti žive brojne poznate zvijezde među kojima su i igrači Reala poput Borje Mayorala, Karima Benzeme i Varanea. Ipak, Vanja Modrić sigurno će još neko vrijeme provesti s najmlađom kćeri u Zagrebu okružena najbližima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 15:30