KLONOVI NAPADAJU

TROBOJ DEKOLTEA - HRVATSKE ZVIJEZDE NOSE ISTU HALJINU, KOJOJ BOLJE STOJI? Jelena Rozga izbacila grudi, Doris Pinčić noge, Renata Sopek najdecentnija

 INSTAGRAM

Za njezinu besprijekornu liniju zaslužno je dugogodišnje plesanje baleta, kojim se počela baviti još kao djevojčica, a da joj se stil s godinama drastično promijenio na bolje, slažu se i modni kritičari, ali i obožavatelji.

Jelena Rozga opet je zagolicala maštu provokativnom fotografijom na društvenoj mreži, kojom je najavila novu pjesmu i novi studijski album.

Splićanka u metalik haljini od 3000 kuna hrvatskog modnog dvojca Elfs izgleda poput grčke božice, ali umjesto nove glazbe, na kojoj je trebao biti fokus, u prvom planu opet su završile Jelenine bujne grudi.

Pjevačica, za koju tvrde da ima najbolje noge na hrvatskoj estradi, i dalje tvrdi kako je na njoj sve sto posto prirodno, iako joj dekolte izgleda barem nekoliko brojeva veći nego prije.

Rozga je svojedobno izjavila kako se napokon uspjela udebljati, a svih pet kilograma očito je otišlo na najbolja strateška mjesta.

'Cijela ta priča o mojim grudima nekad mi čak zna biti i zabavna. Uostalom, imam stvarno dobar grudnjak', zaključila je Splićanka.

Elfsovu kreaciju, ali model s dugim rukavima, koji stoji 400 kuna više od Jelenine, nosi i Renata Sopek.

A photo posted by Renata Sopek (@renatasopek) on

Televizijska voditeljica, koja je nedavno diplomirala na Visokoj školi za komunikacijski menadžment, haljinu je vješto iskombinirala s visećim naušnicama u istoj boji, a obožavatelji su njezin izgled komentirali kao 'pravo božje remek-djelo'.

Ni televizijska i radijska voditeljica te glumica Doris Pinčić Rogoznica nije odoljela novome trendu pa je i ona Elfsovu haljinu odjenula na proslavu 20. rođendana Narodnoga radija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:26