OPET NA MALIM EKRANIMA

VELIKI POVRATAK NAŠE POPULARNE VODITELJICE Televiziju je napustila prije osam godina, udala se za Mirzu Džombu i posvetila se pravničkoj karijeri

Riječka voditeljica vraća se na RTL televiziju s emisijom “Da pukneš!”. Riječ je o šaljivim kućnim videima koje će Belma komentirati zajedno sa svojim kolegom Davorom Jurkotićem, a emisija kreće u ponedjeljak, 27. veljače, u 20 sati
 Davor Žunić / CROPIX

Nakon čak osam godina Belma Džomba vraća se televizijskoj karijeri. Lijepa riječka voditeljica, koju je publika dobro zapamtila po projektima koje je radila za RTL, poput “Večere za 5” i showa “Pobijedi Šolu”, vraća se s emisijom “Da pukneš!”. Riječ je o šaljivim kućnim videima koje će Belma komentirati zajedno sa svojim kolegom Davorom Jurkotićem, a emisija kreće u ponedjeljak, 27. veljače, u 20 sati.

Belmin povratak gotovo da nitko nije očekivao. Danas 31-godišnjakinja udala se prije nešto manje od sedam godina za našeg najsimpatičnijeg rukometaša Mirzu Džombu. Par je dobio dvoje djece, dvije slatke kćerkice, od kojih će starija, Una, uskoro napuniti pet godina, dok mlađa Ada ima devet mjeseci. U međuvremenu se Belma posvetila pravničkoj karijeri i stigla do pravosudnog ispita čije polaganje tek treba odraditi. Mirza se pozdravio s rukometom, barem onim aktivnim, posvetio se građevinskom biznisu i prihvatio angažman sukomentatora Svjetskog prvenstva u rukometu koje je prenosila Belmina bivša televizijska kuća - RTL.

Idealan projekt

- Istina, bilo mi je sada stvarno neobično dolaziti po Mirzu na RTL, a on mora doći po mene na portu televizije na kojoj sam ja nekad radila. Čudno mi je bilo što mi uopće treba propusnica, baš kao i kada sam srela sve te ljude s kojima sam nekad radila, a stvarno ih nisam dugo srela - odgovara uz smijeh Belma. Za njezin povratak ipak je zaslužan Davor Jurkotić, njezin bivši šef, dapače prvi kojeg je imala u svojoj televizijskoj karijeri, točnije na Kanalu RI kada je započinjala karijeru.

- Stvarno me nije trebalo dugo nagovarati jer sam se jako zaželjela televizije. Ipak je to bila moja prva ljubav. I ne mogu vjerovati da je prošlo toliko vremena od mojeg zadnjeg voditeljskog pojavljivanja na ekranu, a zapravo kada se osvrnem, toliko stvari mi se u međuvremenu dogodilo. Imam dojam kao da je to bilo jučer. I mislila sam, ma lako ću ja to, nastavit ću gdje sam stala. Međutim, moram priznati da sam osjetila tremu kada smo u Jadran filmu snimali prvo izdanje “Da pukneš”. No, brzo me prošla - iskrena je Belma. Ovaj projekt, koji ne oduzima toliko vremena, bio je, kaže, idealan za nju jer ipak ima dvoje male djece. No, kako je sad već iskusna mama pa joj je s drugim djetetom mnogo lakše, a i starija kći prilično je samostalna djevojčica, bio je to odličan trenutak za povratak na male ekrane.

- Moram priznati da je lijepo družiti se napokon s odraslim osobama, iako ne znam bih li baš Davora svrstala među odrasle - smije se Belma. Dok bude boravila u Zagrebu zbog snimanja djecu će čuvati Mirza, uskočit će i njezina mama, tako da si je taj, kako kaže, izlet mogla priuštiti. Međutim, sudeći po njezinim riječima, televizijski posao neće joj biti samo izlet.

- Još je rano govoriti, no već dulje vrijeme tu sa svojom riječkom ekipom raspravljam o nekim projektima u kojima bih imala ulogu iza kamere. Sve više me privlači, moram priznati, taj posao u kojem nisam uvijek ispred kamere - kaže Belma. Što se tiče Mirze, njemu je televizijski posao toliko dobro legao da njegova supruga nije imala nikakvih komentara ni savjeta.

O suprugu

- Bio je stvarno odličan, ma vrhunski. Stvarno mu nisam imala što za reći. Jedino što se još nije oporavio od našeg poraza od Slovenaca. Nakon tjedan dana svima je zabranio da ga ispituju o tome, ta utakmica i dalje mu je bolna točka - kaže Belma. No, zato Mirza rado pušta starijoj kćerkici Uni izdanja “Večere za 5” koju je vodila njezina mama.

- Nikada ih ne gledam jer nikad sebe nisam voljela vidjeti na malom ekranu, ne znam zašto. No, Mirzi je to baš zabavno, iako me Una na prvu nije prepoznala. Tada sam imala puno kraću i daleko svjetliju boju kose. No sada, kada krene “Da pukneš”, vjerujem da će joj biti jasnije - zaključila je Belma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:45