SHANAELLE PETTY

VIDEO: 'GOVORILI SU MI DA NI NE IZGLEDAM KAO HRVATICA, ALI VAŽNIJE JE NEŠTO SKROZ DRUGO' Miss Universe Hrvatske u manje od minute ušutkala kritičare

 
 CROPIX

Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty već desetak dana boravi u Las Vegasu na izboru za Miss Universe 2017. Od samog dolaska Shanaelle je odradila brojna snimanja, evente, aukciju nacionalnih poklona na kojoj je donirala naušnice s motivom šibenskih botuna zlatarnice Dodić. Objavljena je i kratka snimka kroz koju se predstavlja kao kandidatkinja, a svaka missica dobila je priliku poručiti nešto što smatra bitnim.

Miss Universe contestants at Sugar Factory in Las Vegas on November 15, 2017 . The Miss Universe contestants are touring, filming, rehearsing and preparing to compete for the Miss Universe crown in Las Vegas, NV. Tune in to the FOX telecast at 7:00 PM ET live/PT tape-delayed on Sunday, November 26, live from the AXIS at Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas to see who will become the next Miss Universe. HO/The Miss Universe Organization
Miss Universe Organization

Iza ljepotica iz cijelog svijeta je i parada u nacionalnim kostimima, a naša Miss predstavila se u haljini etno dizajnerice Mine Petre, koja je izradila haljinu s motivima lepoglavske čipke koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković. Haljina je posebna i po tome što je za njezinu izradu trebalo čak 45 dana. Preliminarno natjecanje koje uključuje razgovor s članovima žirija, natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama sinoć je održano kao uvod u finale 26. studenog koje će se održati u Planet Hollywood resort i Casinu u Las Vegasu.

Press

Shanaelle je u snimci u kojoj se predstavlja rekla da su joj neki od najtežih trenutaka u životu bili kad bi joj rekli da nešto ne može učiniti. Podsjetimo, Shanaelle he suvereno prošla sve prijemne ispite i intervjue kako bi se našla među 8% primljenih na prestižni Massachusetts Institute of Technology (MIT) na koji kreće iduće jeseni.

- Tada je bilo najteže vjerovati u sebe, da sam jaka. Govorili su mi da ne mogu učiti matematiku ili kemiju ili neku znanost koju želim samo zato što sam bila 'ta jedina crna žena' koja je bila na tim predavanjima. Shvatila sam da bez obzira na to što vam kažu, morate biti jaki, ustrajati u tome što želite. Ako to uspijete, moći ćete svladati svaki izazov, poručuje missica, koja dodaje da joj jako puno znači što predstavlja Hrvatsku, iako su joj mnogi rekli da ne izgleda kao Hrvatica.

- Nije stvar u tome kako izgledate, nego da prihvatite sve što vas čini takvima kakvi jeste - poručila je u videu.

Shanaelle je na preliminarnom natjecanju blistala u večernjoj haljini Sherri Hill i cipelama Baldinini. Najuspješnijih petnaest missica s preliminarnog natjecanja od sveukupno devedeset i dvije kandidatkinje iz cijelog svijeta biti će prozvano među TOP16 u velikom glamuroznom finalu 66.izbora za Miss Universe, koje će voditi Steve Harvey i Ashley Graham, a nastupiti će Fergie te Rachel Platten.

Press

Kome će lijepa Francuskinja Iris Mittenaere predati svoju krunu vidjeti ćemo u nedjelju!

Press

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:50