OTVORENA ZA SVE OPCIJE

VIDEO: 'IMA ŽENA KOJE ME ODMAH PRIVUKU' Alka Vuica priznala da je imala lijepih iskustava s istim spolom, a biseksualnost smatra prirodnom

 CROPIX

Život hrvatske kantautorice Alke Vuice uvijek je bio zanimljiv, uzbudljiv i buran. Njezine veze s muškarcima punile su novinske stupce, no kako je i sama bila akter različitih skandala, nikada joj nije bilo mrsko pojaviti se u medijima.

Uvijek iskrena u svojim odgovorima, što očekuje i od svojih sugovornika, Alka je u nekoliko navrata priznala da je bila ljubavnica, ali da nikada nije varala jer bi radije 'izišla iz veze ako je željela započeti drugu', piše pogled.ba, a prenosi Slobodna Dalmacija.

- Mislim da je biti ljubavnica ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Misliš da iz njega možeš izaći nedirnuta, ali ne možeš. Nitko normalan ne može pristati biti drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju tužnu priču - izjavila je Alka.

Razriješila je i misteriju je li bila u vezi sa ženom.

- Znaš što, '80-ih je to bilo jako moderno. Nisi bila faca ako nisi imala frendicu s kojom si se mazila. Nisam nikada bila zaljubljena u ženu, ali sam imala iskustva sa ženama. I to su prelijepa iskustva - iskrena je Vuica.

- Zapravo mislim da su svi ljudi biseksualni i da je većina odnosa bazirana na seksualnosti. Ja imam prijateljice koje me nikada nisu privukle, ali i žene koje me odmah privuku. I ja njih - rekla je kantautorica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 08:07