PJEVAČICA I AUTORICA

VIDEO: JESTE LI ZNALI DA INDIRA VEĆ GODINAMA PIŠE PJESME? Pogledajte njenu prvu autorsku pjesmu 'Dođi'

 
 Screenshot/Youtube

Jeste li znali da bivša dugogodišnja pjevačica Colonije Indira Levak već godinama piše pjesme? Dosad ih je čuvala od javnosti, no tome je došao kraj. Indira je odlučila za novi singl 'Dođi' napisati riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri. Glazbu i produkciju potpisuje provjerena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.

Riječ je o ljubavnoj pjesmi, laganijeg ritma: - Jako me zanima vaše mišljenje!, poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici, koja ju je nakon objave pjesme nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri sada ima video izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put je sama, ona nam pokazuje svoju senzualnu stranu.

- Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje, a koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja, zadovoljno je zaključila Indira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:08