SRETAN 27. ROĐENDAN!

VIDEO: NA DANAŠNJI DAN 1990. EMITIRANA JE PRVA EMISIJA 'KUĆNIH LJUBIMACA' Gošća je bila tada najveća glazbena zvijezda na prostorima bivše Jugoslavije

 Screenshot

Na današnji datum 1990. godine emitirana je prva emisija 'Kućnih ljubimaca', a kad kažemo da je sve ostalo povijest, i gledatelji, oni mali i veliki, jednoglasno kažu kako nije riječ ni o kakvom pretjerivanju.

Emisija se tada zvala 'Pomozi mi', a već 1991. promijenila je ime u ovo prepoznatljivo i obožavano od svih generacija televizijske publike.

Antun Ponoš tada je imao samo 25 godina. Do danas je u studiju imao oko 40.000 gostiju, a uz njegovu pomoć nove domove pronašlo je više od 100.000 životinja.

Omiljeni voditelj na Facebooku se prisjetio prve emisije u kojoj je bio domaćin tada najvećoj glazbenoj zvijezdi na prostorima bivše Jugoslavije.

Ponošu su, naime, sugovornice bile sestre Matejaš, Sanja i pjevačica Tatjana, koja danas živi i radi u SAD-u, ali i dalje je pamtimo kao popularnu Tajči.

S njima je u studiju bila i njihova pudlica Rina, koja je autoru emisije dala pusu i osvojila simpatije gledatelja.

'Tako to ispadne kad čovjek radi posao koji voli. Samo tako nastavite! Velike čestitke za emisiju, a još veće čestitke našemu Antunu, čovjeku velikog srca za mala srca', samo su neki od komentara kojima su ljubitelji legendarne emisije zatrpali profil popularnoga voditelja.

HRT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 14:32