HIT DO HITA

VIDEO: SEVERINA NI NA PRAŠNJAVOJ CESTI NE MOŽE SUZBITI SVOJ SEKSIPIL U novom spotu predstavila je i svoje najnovije otkriće, mladog Leona

 
 / Promo

Peti singl s nadolazećeg Severininog albuma premijerno će biti izveden na Rujanfestu. Kako bi se pripremili i uživali u veseloj priredbi, pogledajte spot.

Sve je nevjerojatno atraktivna, spot je rađen u vrhunskoj produkciji, a u njemu se pojavljuje i mladi umjetnik Leon, o kojem pjevačica ima samo riječi hvale.

'Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, kojeg je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma 'Dobrodošao u klub''', izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon:

''Velika mi je čast biti dio 'Hazardera' i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san se počeo ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.''

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:04