GORE NE MOŽE

VIDEO: 'STATIČNA, LOŠE GLUMI, GROZNO PJEVA, NEMA ENERGIJE...' Gledatelji brutalno popljuvali splitsku glumicu, ali ona je sama sebi bila - sjajna!

 INSTAGRAM

'Promašaj stoljeća. Ne mogu se načuditi da glumica ima tako jaki 'ruski engleski'. Isuse, vidi se da je Vlajina s brda... Sluh krenuo desno, Gruica kidnula na lijevo... Preloše... Jel ova žena ikad samu sebe realno sagledala? Ako nije, sad joj je pravo . Nemoš baš sve za pare napravit', nemoš brate', ovo je samo dio komentara na prvi nastup Ane Gruice u četvrtoj sezoni zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Manekenku, bivšu prvu pratilju Miss Hrvatske i glumicu u nedjelju navečer gledali smo kao Jennifer Lopez, a njezina izvedba pjesme 'Ain't It Funny' nije oduševila žiri, a još manje gledatelje.

- Statična, loše glumi, bez energije, užasno pjeva... Mislim da sam upravo oglušila! Sram me bilo gledati - brutalno su se izjasnili pojedinci na Facebooku.

Gruica je svima odgovorila na Instagramu napisavši kako je njoj njezina 'J.Lo bila sjajna, a što joj je rekao žiri, ionako nije ni čula'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:58