KONTROVERZAN NASTUP

VIDEO, SUPERTALENT: PLESAČICE U TANGAMA IDU U POLUFINALE Spasio ih 'zlatni gumb' člana žirija nakon žestokih kritika Martine Tomčić i Maje Šuput

 
 NOVA TV

Plesni sastav Sambastica gledat ćemo i u polufinalu Supertalenta. Polina, Natalija i nova članica Dora priznale su kako su i one iznenađene: - Cijeli dan smo bile u šoku, u stresu, nismo znale što se događa i onda odjednom zlatni gumb, rekle su djevojke.

Zlatni gumb stisnuo im je član žirija Davor Bilman i to nakon izrazito negativnih komentara Martine Tomčić i Maje Šuput: - Ja bih te molila da se ovakav nastup s toliko grešaka više nikad ne ponovi, obratila se Martina jednoj plesačici i umalo im stisnula crveni gumb.

- Pa ne možeš za ovakav nastup nekome stisnuti zlatni gumb, j..ote, naljutila se Maja na svog kolegu iz žirija. Nakon komentara Martine Tomčić, djevojke se ne boje ponovnog susreta s njom u polufinalu Supertalenta.

- Svatko ima svoje mišljenje. I uvijek je dobro čuti mišljenje drugih jer ljudi su različiti i imaju različitu predodžbu o svemu i uvijek je dobro čuti više strana, rekla je Natalija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:28