SVAKA SVOJIM PUTEM

VJENČANA KUMA ODAVNO JE IZIŠLA IZ ZAJEDNIČKOG POSLA Dunja Barbarić tvrdi da su bivša misica Lejla Filipović i ona imale potpuno različite vizije...

Lejla Filipović i Dunja Barbarić
 Neja Markicevic / HANZA MEDIA

- Gospođa Lejla Filipović i ja razišle smo se 10. ožujka 2015. Nažalost, naše su se poslovne vizije razišle ubrzo nakon otvaranja dućana. Dogodilo se ono što sam i predviđala. Dugo sam u ovom poslu i znam sve njegove prednosti i mane. Ipak, žao mi je što su se moja predviđanja ostvarila - izjavila je Dunja Barbarić.

Naime, Lejla Filipović i Dunja Barbarić, vjenčana kuma i prijateljica bivše Miss Hrvatske, zajedno su krajem listopada 2014. otvorile LD Store u Mesničkoj ulici u Zagrebu. Bilo je to pompozno otvaranje trgovine sa skupom odjećom. Međutim, da više ne surađuju zajedno, i to nakon samo nekoliko mjeseci, doznalo se nakon što smo objavili vijest kako je LD Store u Mesničkoj nakon samo dvije i pol godine rada zatvoren, a izlog oblijepljen bijelim papirima. Filipović je tu vijest doživjela kao atak na sebe.

- Zatvorila sam jer su izdaci bili preveliki. Ispada da radite za najam, režije i državu, što nije ništa novo za Hrvatsku. Nije mi bilo lako donijeti odluku. U planu je manji prostor, a dobila sam i zanimljivu poslovnu ponudu, tako da se dušobrižnici ne brinu. Posla će biti! Sve s mojim potpisom se odavno rasprodalo - rekla je Lejla za tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:27