BIT ĆE VRUĆE

VUKOVARSKA MAJSTORICA GUZOTRESA U NOVOJ ULOZI Nakon što je Hrvatsku osvojila twerkanjem, novim projektom želi se probiti na azijsko tržište

 
Shomy, Sarah Seifert
 Shomy / INSTAGRAM

Mišo Matijašević, poznatiji kao Shomy iz uspješnog domaćeg rap dvojca Shomy i Vuki, snimio je te će uskoro izdati spot za svoju novu pjesmu "Sexy trag", piše Dnevnik.hr.

Oslanjajući se na višedesetljetnu tradiciju rap video spotova u kojima glavnu ulogu imaju atraktivne djevojke zavidnih plesnih sposobnosti, Shomy je u "Sexy tragu" tu ulogu povjerio Sari Seifert, twerkerici koja je podigla pravu buru svojim seksi plesom u Supertalentu.

Shomy / INSTAGRAM

Shomy / INSTAGRAM

Shomy / INSTAGRAM

Shomy / INSTAGRAM

Shomy se nada da će mu njezino prisustvo u spotu pomoći u proboju na azijsko tržište.

Seifert, čini se, odlučno korača naprijed i ne mari za komentare koji su joj upućeni na račun twerkanja. "Ovo je ples koji je definitivno lako uočiti u Vukovaru. Ovo je maleni grad i ljudi ponekad znaju gledati krivo na ovaj ples, ali ja se osjećam ponosno. Malo je ovoga u Hrvatskoj, a kamoli u Vukovaru. Lijepo je biti drugačiji", rekla je Seifert jednom prilikom za Dnevnik.hr.

"Iskreno, u početku je ovaj ples Vukovarcima bio malo šok ali sada me sve više podržavaju. Ja svojim plesom pokazujem ženstvenost. Predrasude uglavnom imaju djevojke koje su ljubomorne ili dečki koji vas ne mogu imati."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:56