USKORO PRED OLTAROM

ZARUČIO SE NAŠ NAJBOLJI TENISAČ! Marin Čilić zaprosio svoju dugogodišnju djevojku koja mu 'u svakom finalu donosi sreću'

 
Marin Čilić i Kristina Milković
 Damir Krajac / CROPIX

Nakon osam godina veze naš najbolji tenisač Marin Čilić zaprosio je svoju djevojku Kristinu Milković, ekskluzivno saznaje Story. Detalji romantične prosidbe nisu poznati, no posljednje fotografije je Marin objavio iz Dubrovnika gdje su sad zajedno na odmoru.

Kristina je rodom iz Konavala, a Čilić je već više puta istaknuo da svoj uspjeh duguje upravo njoj koja mu, prema njegovim riječima, u svakom finalu donosi sreću.

Zbog atraktivnog izgleda privlači pozornost medija, a svojedobno je proglašena najljepšom Dubrovkinjom. No, Kristina je sve, osim tipična djevojka sportaša. Samozatajna je i s velikim ambicijama, a obrazovanje joj je na prvome mjestu. Tako je do svoje 27. godine završila psihologiju i politologiju.

Sunday in the nature #resttime #nature #spring

A post shared by Marin Čilić (@marincilic_official) on

Portal Fabwags uvrstio ju je među najljepše djevojke poznatih sportaša nakon pobjede Čilića na US Openu. Svoj odnos su za Jutarnji list jednom prilikom opisali kao partnerski: dostupni su jedno drugome cijeli dan, razgovaraju, povjeravaju se i u tako iskrenom odnosu nema mjesta ljubomori. Čilić često u šali kaže kako je Kristina njegova privatna psihologinja, kojoj se obraća u najvažnijim trenucima, a dostupna mu je 24 sata dnevno.

Zagreb, 100213.
Od 04. do 10.02. u Domu sportova odrzava se 8. izdanje teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors.
U finalu je Marin Cilic (CRO) pobijedio Jurgen Melzera (AUT) rezultatom 6:3, 6:1.
Na fotografiji: Marin Cilic je nakon pobjede pohitao do svoje djevojke Kristine Milkovic.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX
Marin Čilić je nakon pobjede pohitao do svoje djevojke Kristine Milković

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:44