PREDBOŽIĆNI TULUM

ZGODNI DJED BOŽIĆNJAK DARIVAO POZNATE HRVATICE Što su mu šapnule na uho i zaželjele najbližima i sebi u 2017., zna samo on

 Sarah Dombre

U predblagdansko vrijeme u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održala se svečana CineLady projekcija najnovijeg kino-hita 'Ludi Božić u uredu', koji je do suza nasmijao punu kinodvoranu.

Brojne pripadnice ljepšega spola iznenadio je atraktivan Djed Božićnjak, koji je strpljivo slušao njihove božićne i novogodišnje želje te im uručio prigodne poklone.

Urnebesnu komediju s Jennifer Aniston i Jasonom Batemanom nisu propustile ni Jelena Rozga, Iva Balaban, Marijana Mikulić, Marija Bišćan, Andrea Andrassy, Draga Stanić, Ana Radišić, Lea Mijatović, Ecija Ivušić, Ines Preindl i mnoge druge.

Radnja filma prati menadžment tvrtke Zenotek koja, kako bi izbjegla zatvaranje ureda, pokušava napraviti najbolju i najluđu božićnu zabavu te na taj način privući potencijalnog klijenta i završiti posao koji će njihovu kompaniju podići na noge.

Svega nekoliko dana prije Božića, moral u čikaškoj podružnici drastično pada nakon objave pragmatične direktorice Carol Vanstone (Jennifer Aniston) da će je zatvoriti zbog loših rezultata.

Ekscentrični voditelj podružnice i Carolin mlađi brat (Clay Vanstone) zamoli direktora tehnike Josha (Jason Bateman) i Tracey (Olivia Munn) da mu pomognu postići vlastito božićno čudo i organizirati legendarni i razuzdani tulum kako bi uspjeli nagovoriti velikog klijenta (Courtney B. Vance) da sklopi posao koji će im spasiti radna mjesta. No zabava ubrzo krene neočekivanim tijekom...

Poruka filma 'Luduj kao da ti posao ovisi o tome' sjajna je uvertira da se u ovo predblagdansko vrijeme zabavite na najbolji mogući način te u novu 2017. uđete puni optimizma i pozitivne energije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:07