TEŽAK ŽIVOT

ŽIVOTNA DRAMA POPULARNE HRVATSKE PJEVAČICE Bivši partner i vlastiti brat upali joj u stan i prijetili zbog dečka!

Katarina Rautek
 Berislava Picek / Hanza Media

Bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek našla se u problemima jer se njezin bivši partner, poduzetnik Krešimir Svitlanović, nije pomirio s činjenicom da ona ima novog dečka, piše net.hr.

Gonjen ljubomorom Svitlanović je prije nekoliko dana prvo prijetio pjevačici, inače majci njegovog djeteta, ali i muškarcu za kojeg je sumnjao da joj je ljubavnik.

No, na tome se nije zaustavio već je zajedno s Katarininim mlađim bratom upao svojem ljubavnom konkurentu u poslovni prostor, a navodno mu je dolazio i u stan. Zbog opetovanih prijetnji i incidenata Katarina Rautek je u petak slučaj prijavila policiji, nakon čega su Svitlanović i Borna Rautek uhićeni i privedeni na ispitivanje.

Nakon što su pjevačica i njezin prijatelj opisali što su se doživjeli, policijski službenici su utvrdili kako imaju dovoljno dokaza da obojicu uhićenih prijave za nasilje u obitelji, kršenje nepovredivosti doma i poslovnog prostora te prijetnje.

Državno odvjetništvo je tražilo da ih se obojicu u nastavku procesa zadrži iza rešetaka, ali je sud je istražni zatvor odredio samo Svitlanoviću, dok je Katarinin brat pušten je da se brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:10