KONAČNI RAZLAZ

FOTO: ANA GRUICA EKSKLUZIVNO ZA GLORIU ISPRIČALA SVE O KRAHU VEZE SA ŠALKOVIĆEM Otkrila zašto su prekinuli, raspored po kojem će viđati sina...

 
 Instagram

Splitska glumica sa zagrebačkom adresom Ana Gruica ekskluzivno je za Gloriu potvrdila da ona i Hrvoje Šalković (43) više nisu zajedno.

Zagrebački pisac i svjetski putnik često je zbog poslovnih obaveza izbivao od kuće, pa je nakon rođenja sina Ivana Marata brigu o djetetu preuzela Ana. No, je li to presudilo u odluci da se raziđu?

U novom broju tiskanog izdanja Glorie možete pročitati intimnu ispovijest Ane Gruice. Objasnila je što je točno kumovalo krahu ljubavi, te kako su se njih dvoje rasporedili oko viđanja sina, kao i gdje će tko nastaviti živjeti.

'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta smo shvatili da nam se putevi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No, kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje', ispričala je Gruica za novi broj Glorie.

Cijelu ispovijest Ane Gruice donosi magazin Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 14. rujna.

HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:06