NEW YORK, NEW YORK

FOTO: BANDIĆEVA GLASNOGOVORNICA ZBILJA ZNA UŽIVATI Počastila se putovanjem u SAD pa pokazala kako se provodi u 'Velikoj Jabuci'

 
 FACEBOOK

Dajana Antonija Bebek od prosinca 2015. radi kao glasnogovornica Milana Bandića, a nakon što joj je šef u lipnju ove godine ponovno pobijedio na lokalnim izborima i produžio si gradonačelnički mandat u Zagrebu, mlada novinarka i stručnjakinja za odnose s javnošću počastila se putovanjem u Sjedinjene Američke Države.

Bebekova se od kraja kolovoza odmara u gradu koji nikad ne spava, New Yorku, a svojim putešestvijama redovito se hvali na društvenim mrežama.

Metropolitan muzej, Kip slobode, luksuzni restorani, Times Square... - sve je to obišla Dajana Antonija, a najviše ju je ipak razveselio posjet legendarnom Central Parku. Upravo je ondje Bandićeva glasnogovornica proslavila rođendan, i to na biciklu, što joj je, napisala je na društvenoj mreži, oduvijek bila velika želja.

Inače, 35-godišnja Dajana Antonija Bebek karijeru je započela kao novinarka, a nakon rada na nekoliko televizija i portala (na HTV-u je vodila "Dnevnik u podne"), prešla je u glasnogovorničke vode. Prije Milana Bandića, radila je za HDZ, koji joj je, izjavila je svojedobno, svjetonazorski vrlo blizak.

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

Zagreb, 221116.
Gradonacelnik Zagreba Milan Bandic proslavio je 61. rodjendan uz mnostvo uzvanika u restoranu Skender.
Na fotografiji; Milan Bandic, Dajana Antonija Bebek.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Simunovic / CROPIX
Milan Bandić i Dajana Antonija Bebek

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:28