'ŽIVA' VATRA I U 48. GODINI

FOTO: JE LI OVO NJEZINO NAJSEKSI IZDANJE? Latino diva odjenula nikad oskudniju haljinu, škicao ju bivši, a svi su se pitali gdje joj je novi dečko?

 Profimedia, Pacific coast news

Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Billboard Latin u četvrtak navečer u Miamiju osvojila je čak dvije - za izniman doprinos umjetnosti općenito i za najpopularniju glazbenicu na društvenim mrežama.

Američka glumica i pjevačica portotikanskih korijena na crvenom tepihu pojavila se u provokativnoj haljini iz najnovije kolekcije velškog dizajnera Juliena Macdonalda. U svjetlucavoj crnoj mrežastoj kreaciji J.Lo pokazala je baš sve - duboki dekolte, noge, gola leđa, bokove, stražnjicu, ali i minijaturne tange u boji kože.

Stilisti Rob Zangardi i Mariel Haenn za Jenniferin imidž i dan poslije dodjele nagrada dobivaju samo hvalospjeve sa svih strana svijeta.

- Ona je uvijek seksi, ženstvena i neustrašiva, ali sad je pomaknula i vlastite granice kad je moda u pitanju. Poigrala se dozom gotike, a to od nje definitivno nismo očekivali - rekao je dvojac.

Zanosnu 47-godišnju Lopez iz publike je zadivljeno gledao i bivši suprug, pjevač Marc Anthony, s kojim latino diva ima devetogodišnje blizance Maxa i Emmu.

Istodobno, svi su se pitali gdje je Jenniferin novi dečko, bejzbolaš Alex Rodriguez.

Zvijezda televizijske serije 'Nijanse plave' poslije se presvukla u jednako izazovnu haljinu istog dizajnera, također mrežastu, ali u zlatnoj boji.

- Ona uopće ne stari! Živa je vatra, savršena - komentirali su obožavatelji.

tan orgullosa de ella #jlo #jenniferlopez #latinbillboard2017

A post shared by jennifer lopez fanpage (@biancajlover_) on

#JenniferLopez #MarcAnthony #Marcnnifer

A post shared by JLOYMARC (@jloymarc) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:27