'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

FOTO: 'NAPOKON ĆU I JA BITI LEGENDA, BAREM JEDNOM U ŽIVOTU' Možete li prepoznati koji se kandidat popularnog showa krije iza ove maske?

 Nova TV

Najpoznatiji brk hrvatske estrade, Mišu Kovača, na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju će utjeloviti Bojan Jambrošić i održati mini koncert s pjesmama 'Ako me ostaviš' i 'Drugi joj raspliće kosu'.

Nova TV

Nova TV

- Najveći pjevač na ovim prostorima - on raširi ruke, svi pjevaju, svaka čast! Mišo je legenda, a sada ću i ja biti legenda! Barem jednom u životu - rekao je Bojan i dodao kako očekuje da publika pjeva s njim, što je i običaj na Mišinim koncertima.

Nova TV

Ana Gruica ovaj tjedan predstavit će se kao članica prvog ženskog rap benda Salt'N'Pepa.

- Sol i papar na moje rane! Volim sve žene koje vole mijenjati svijet, glazbom ili nekom drugom vrstom umjetnosti - komentirala je Ana i najavila kako je pred njom jako zahtjevan tjedan u kojem je čeka 'težak rad i pravo drilanje'.

Nova TV

U Patricka Swayzeja transformirat će se Mario Roth, koji će kao macho frajer Johnny Castle dočarati kultnu scenu iz filma 'Prljavi ples', a otpjevat će i pjesmu 'Do You Love Me' benda The Contours.

- Mislim da mi je gljiva po prvi put dala stvarno veliki izazov. Jako sam sretan što mogu pokazati svoje plesno umijeće - zjavio je Mario priznavši da je svojedobno išao na folklor.

- Izbacio sam Slavonca iz sebe i postao Amerikanac, tako se pripremam za nastup - objasnio je pjevač.

Nova TV

Bosonoga će pak nastupiti Mia Anočić Valentić u liku Cesarie Evore s pjesmom 'Besame Mucho'.

- Ovo je velika čast, nisam dobila bilo koga na gljivi. Njezin glas zvuči kao da se prelijeva - kazala je Mia, koja će pjevati na kreolskom jeziku, mješavini portugalskog i zapadnoafričkog dijalekta.

- Voljela bih to uspjeti izvesti kako spada - dodala je Mia.

Baš sam si bila na probi kostima #becoming #amy #costume #fitting #crazyeyes #sillyface

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

U sedmoj epizodi vidjet ćemo još i sjajne nastupe Nives Celzijus koja postaje Severina, Dalibora Petka koji se transformira u Amy Winehouse, Daniela Bilića kao Alku Vuicu te Ivanu Mišerić, koju čeka hologramski nastup - duet Justina Timberlakea i Michaela Jacksona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:07