OD JESENI NA MALIM EKRANIMA

FOTO: NIVES CELZIJUS 'ŠTREBA' NA VELIKO, SAD NAPOKON ZNAMO I ZAŠTO Zanosna pjevačica dobila ulogu u svojoj prvoj televizijskoj seriji

 INSTAGRAM

Produkcijski i glumački tim Nove TV za jesen priprema novi spektakl - naime, već neko vrijeme užurbano se radi na uzbudljivim nastavcima nove dramske serije 'Čista ljubav'.

Uloge u projektu dobili su Ivan Herceg, Tara Rosandić, Momčilo Otašević, Olga Pakalović, Ksenija Pajić, Sanja Vejnović, Mladen Vulić, Saša Anočić, Sementa Rajhard i mnogi drugi, a u TV seriji prvi put zaigrat će i popularna pjevačica te spisateljica Nives Celzijus, koja je nedavno pobijedila u zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Seksepilna Nives nedavno se na Instagramu pohvalila fotografijom ispod koje je napisala kako 'štreba', ali radoznale obožavatelje držala je na 'tankome ledu' ne želeći im otkriti o čemu se zapravo radi.

Podsjetimo, zgodna brineta krajem prošle godine gostovala je i u predstavi osječkog HNK 'Vitez slavonske ravni' - glumila je pjevačicu, koja na dvoru pjeva u čast visokog carskog izaslanika iz Beča.

Strebarenje na #samoprirodno #celzijusdizese

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Autorica 'Čiste ljubavi' je Nataša Buljan, kreativni producent Dario Pleić, a za redateljski dio zaslužni su Josip Žuvan, Tanja Golić, David Kapac i Zoran Margetić.

Nova TV

Miljenik žena Ivan Herceg utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora te samohranog oca, odvažnog, čvrstog i iskrenog, a Taru Rosandić gledat ćemo u liku Sonje, medicinske sestre topla osmijeha i čista srca, koja tuđe potrebe uvijek stavlja ispred svojih. Ovaj dvojac pokazat će da se za istinsku ljubav uvijek treba boriti kao i da kada sudbina uplete svoje prste, samo se čista ljubav može izdignuti iz pepela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:04