AMERICAN MUSIC AWARDS

FOTO: NOĆ TRANSFORMACIJA U LOS ANGELESU Novopečena platinasta plavuša Selena utegnula se u kožu, miljenicu Amerike popljuvali zbog viška kilograma

 
Demi Lovato, Bleona, Diana Ross, Selena Gomez i Kelly Clarkson
 Profimedia

Na dodjeli nagrada American Music Awards u nedjelju u Los Angelesu okupile su se najveće zvijezde svjetske glazbene scene. Apsolutni pobjednik definitivno je bio glazbenik Bruno Mars, koji je osvojio čak sedam nagrada, a bio je nominiran u osam kategorija.

-Los Angeles, CA - 11/19/2017 The 2017 American Music Awards
-PICTURED: Selena Gomez
-, Image: 355737674, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Selena Gomez

Ipak, najveće zanimanje javnosti izazvala je Selena Gomez - 25-godišnja pjevačica na pozornici je predstavila novi singl "Wolves", a publika je njezin prvi nastup poslije transplantacije bubrega, na kojoj je bila ljetos, nagradila gromoglasnim pljeskom. Gomez je kući ponijela i nagradu za omiljenu izvođačicu u 2016. godini.

Selena je pokazala i novu, platinastu boju kose, a na crvenom tepihu zablistala je u odvažnoj ultrakratkoj kožnatoj haljinici, u kojoj je istaknula vitke noge.

Singer Demi Lovato arrives for the annual American Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, on November 19, 2017. Photo by /UPI, Image: 355747020, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Demi Lovato

Zanosna je bila i 25-godišnja Demi Lovato, koja je za American Music Awards izabrala elegantnu dugačku haljinu u kombinaciji crne i boje kože.

Diana Ross at arrivals for 2017 American Music Awards (AMAs) - Arrivals, Microsoft Theater, Los Angeles, CA November 19, 2017., Image: 355741923, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Elizabeth Goodenough/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Diana Ross

Američkoj soul i R&B divi Diani Ross (73) u Los Angelesu su uručili nagradu za životno djelo, ali istodobno su je proglasili i jednom od najgore odjevenih zvijezda na dodjeli. Pjevačica je, složili su se mnogi stilisti, u potpunosti upropastila styling neobičnim šeširom, tj. gotičkom instalacijom na glavi i nepotrebnim velom.

Bleona Qereti at arrivals for 2017 American Music Awards (AMAs) - Arrivals, Microsoft Theater, Los Angeles, CA November 19, 2017., Image: 355741994, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Elizabeth Goodenough/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Bleona

Najviše kože na crvenom tepihu pokazala je 38-godišnja albanska pjevačica i glumica Bleona - atraktivna brineta odjenula je minijaturni svjetlucavi triko koji je malo toga prepustio mašti.

I Kelly Clarkson, pobjednica prve sezone talent showa "American Idol", mnoge je iznenadila punašnijim izgledom. Dežurni kritičari zamjeraju joj što se ponovno udebljala, ali 35-godišnja majka dvoje djece odlučila je ne zamarati se njihovim površnim mišljenjima.

- Da, svojedobno sam bila mršavija i možda oku ugodnija, barem onima koji su opsjednuti trendovima, ali duboko u sebi bila sam nesretna, htjela sam umrijeti... Danas će mnogi reći da sam debela, ali znate što, nije me briga, jer znam da sam i dalje jeb..o dobra, barem sebi samoj, a to je na kraju krajeva i najvažnije - poručila je nedavno Clarkson.

-Los Angeles, CA - 11/19/2017 The 2017 American Music Awards
-PICTURED: Kelly Clarkson 
-, Image: 355736938, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Kelly Clarkson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 23:17