NIJE NJEMU LAKO

FOTO: 'SEVERINA JE JEDINA ŽENA KOJA MI JE UTJERALA STRAH U KOSTI' Mladen Grdović opisao kakvo mu je to traumatsko iskustvo priredila Seve nazionale

 
 Promo

Legende domaće estrade Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros punih šest sati zabavljali su neumornu publiku u Medulinu. Skoro 10.000 ljudi pjevalo je uglas njihove najveće hitove, a kad je trebalo ići kući, oni najhrabriji i najveseliji ovacijama su ih iznova pozivali na bis. Trojica zabavnih mušketira pokazali su u nedjelju navečer kako njihove pjesme i zarazna energija, kojom već godinama 'zrače', itekako mogu privući mnoštvo turista željnih maratonske fešte.

Promo

Promo

Spektakl je otvorio Mladen Grdović, a potom je mikrofon prepustio Zlatku Pejakoviću, čiji su izlazak na binu organizatori najavili raskošnim vatrometom. Kao adut na kraju koncerta nastupio je popularni Staki.

- Osjećam se kao da imam 20, iako nastupam već 50 godina. Upravo zato krajem godine publici u zagrebačkoj Areni spremam ludu proslavu mojega zlatnog jubileja sa stotinu hitova. Bit će tu i zanimljivih gostiju, do jutra nećemo izići iz Arene! Tko preživi, pričat će - izjavio je Zlatko Pejaković.

Uoči koncerta, vidjevši 'vlak smrti' na medulinskoj rivi, Mladen Grdović kolegama je otkrio svoj najveći strah u životu.

Promo

- Jedino se bojim ovih vražjih sprava. Kad smo bili na turneji u Australiji, Severina mi je utjerala strah u kosti. Ona je jedina žena kojoj je to uspjelo. Odvela me na ovo leteće čudovište koje se vrti 200 kilometara na sat i onda te spušta slobodnim padom. Mislio sam da sam gotov. Bilo mi je zlo cijeli dan, a ona, šašava kakva jest, išla je ponovno sama. Ja sam se zarekao da se nikad više u životu neću približiti toj beštiji - prisjetio se Grdović.

Za razliku od njega, kolega Jasmin Stavros ne boji se takvih mehaničkih 'beštija'.

- Mene je jedino strah da me jednoga dana, kad budem imao 90 i kusur godina, ne strefi srčani udar na pozornici usred koncerta pa da publika ode kući nezadovoljna jer nisam svirao barem tri sata u komadu - našalio se Staki.

Nakon što su 'zapalili' Istru, trojac nastavlja s koncertima po Sloveniji, Dalmaciji i Hercegovini. Krajem rujna estradni mušketiri zajedno će ići i na godišnji odmor, i to u Stavrosovu kuću na Korčuli, gdje će se nadmetati u noćnom ribolovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:52