OSTAO BEZ PRSTENA

FOTO: SLAVNI ŠKOT NA STUPU SRAMA! Uhvaćen u izmjenjivanju nježnosti s 14 godina mlađom, ostavlja i suprugu s kojom ima četvero djece?

 
Ewan McGregor i Eve Mavrakis
 Getty Images for IWC

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead, kolegica iz hit TV serije "Fargo", snimljeni su na romantičnom spoju u londonskom kafiću, nakon čega su na njegovu motociklu odjurili u nepoznatom smjeru, pišu strani mediji.

Šuškanja da su 46-godišnji škotski glumac i 32-godišnja Amerikanka u vezi potpirile su i Ewanove fotografije na Instagramu na kojima glumac više ne nosi vjenčani prsten.

McGregor je u braku s 51-godišnjom producenticom Eve Mavrakis bio u braku od 1995. godine, a par osim tri biološke kćeri ima i jednu djevojčicu posvojenu iz Mongolije. Junak "Trainspottinga" svojedobno si je na desnu ruku tetovirao srce i bodež s inicijalima supruge i djece, ali čini se kako je njegovu braku poslije 22 godine ipak došao kraj.

Ewan i 14 godina mlađa Mary Elizabeth zbližili su se na kanadskom setu "Farga", a američka glumica, koju sada optužuju da je razorila tuđu obitelj, u svibnju se rastala od supruga, redatelja i scenarista Rileyja Stearnsa, s kojim je bila u braku sedam godina.

Zanimljivo je, navode strani mediji, da su se Ewan i Eve također razišli u svibnju, ali s tom informacijom nisu htjeli izlaziti u javnost.

M • E Inspired by P • L @pennylovellstylist @chloe

A post shared by Mary Elizabeth Winstead (@mewins) on

Pretty lovely Canadian Sunday. Good night! ❄

A post shared by Mary Elizabeth Winstead (@mewins) on

@harpersbazaarus

A post shared by Mary Elizabeth Winstead (@mewins) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:22