TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

FOTO: 'VESELI ME SVO TO MRDANJE I DRMANJE BOKOVIMA' Nives Celzijus napokon došla na svoje, na dan će postati latino seks-bomba Shakira

 Nova TV

Nakon Tine Turner i Don Omara Mario Roth ove nedjelje u zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' postaje Danijela Martinović.

Nova TV

- Super simpatična pjesma, pozitivna, vesela, puna te neke Danijeline vedrine i duha - kazao je Mario. kojega će, kako bi što uspješnije utjelovio Danijelu, scenskim pokretima učiti trener Igor Barberić, koji je i sam radio koreografiju za spot'Volim barabu'. Mario ističe kako će se morati puno smijati, što mu neće biti problem te dodaje kako će se potruditi da bude na razini zadatka.

S posljednjeg mjesta na tablici u prošlotjednoj epizodi Bojan Jambrošić uzvraća udarac s transformacijom u pjevača Omija, zbog kojega će prvi put proći proces tamnjenja kože.

Nova TV

- Znam samo jednu njegovu pjesmu, hvala Bogu da sam dobio upravo tu - rekao je Bojan, koji će nastupiti s 'Cheerleader'.

- Stvarno ću pokušati zamisliti da sam na nekoj plaži i da pjevam osobi svog života i to je to - zaključio je Jambrošić.

Nakon dva muška lika, Nives Celzijus ove nedjelje napokon ćemo vidjeti u nježnijem, ženskom izdanju.

Nova TV

- Super! Napokon sam žena i to lijepa žena - sretno će Nives, koja će utjeloviti Shakiru i izvesti 'Objection' .

- Inače imam dosta dobar rad bokovima. Veseli me svo to mrdanje i drmanje - priznala je Nives, a hoće li joj transformacija u žensku pjevačku ikonu biti lakša ili teža od onih u muškarce, tek ćemo doznati.

Ivana Mišerić nastavlja s preobrazbom u muški spol, a nastupit će kao frontmen hard rock benda Kiss s pjesmom 'I Was Made For Loving You'.

Nova TV

- Zvuče mekše nego što izgledaju. Opet je falset u igri - komentirala je Ivana i zaključila da treba biti cool.

Ove nedjelje vidjet ćemo i Dalibora Petka kao jednu od pjevačica benda Spice Girls, Daniel Bilić transformirat će se u Pitbulla, Ana Gruica u Ilana Kabilja, a Mia Anočić Valentić utjelovit će Sanju Doležal iz Novih fosila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:02