TRAGEDIJA U HOLLYWOODU

FOTO, VIDEO: NAJTEŽI DANI POPULARNOG OSKAROVCA Oca Cube Goodinga Jr-a pronašli mrtvog u automobilu, policija sumnja na predoziranje alkoholom

 Getty Images

Kalifornijska policija u noći na četvrtak, u automobilu marke Jaguar, parkiranom u San Fernando Valleyju u Los Angelesu, pronašla je onesviještena muškarca. Ispostavilo se da je riječ o Cubi Goodingu Senioru, ocu holivudske zvijezde Cube Juniora.

Iako su ga vatrogasci na licu mjesta pokušali reanimirati, američki soul pjevač i glumac, koji je sljedeći tjedan trebao proslaviti 73. rođendan, preminuo je.

Policija je u njegovu automobilu pronašla nekoliko boca alkoholnih pića pa se sumnja da se glazbenik, koji je '70-ih bio glavni vokal u legendarnom bendu The Main Ingredient, predozirao.

Gooding Senior iza sebe je ostavio četvero djece - osim oskarovca Cube Juniora, sa suprugom Shirley dobio je i sina Omara te kćer April, također glumce, te još jednog sina, glazbenika Tommyja.

- Zbog tate sam se u djetinjstvu osjećao kao da sam član kraljevske obitelji. Sjećam se da su, poslije njegova nastupa u Disneylandu, zatvorili cijeli zabavni park kako bi djeca svih članova benda mogla besplatno isprobati sve vožnje. To mi je bio doživljaj života - izjavio je svojedobno Cuba Jr.

#RIP #CubaGoodingSr #mainingredient Sad to hear about our #LABreakers Brother #cubagoodingjr loss.

A post shared by LA Breakers (@labreakers) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:26