ZALJUBLJENA U NAŠ JADRAN

FOTO: ZGODNA AGENTICA IZ POPULARNE SERIJE U DUBROVNIKU 'Ovdje sam kao mala dolazila svako ljeto, a sad sam se vratila s djecom. Predivan osjećaj!'

 
 INSTAGRAM

Sasha Alexander, 44-godišnja američka glumica srpskih korijena, još je jedna u nizu svjetskih zvijezda koja nije odoljela ljetovanju na hrvatskoj obali.

Nakon što je posjetila Sardiniju i Crnu Goru, junakinja hit televizijskih serija "Dawson's Creek" i "NCIS" s obitelji se odmara u Dubrovniku.

- Ovdje sam kao djevojčica dolazila svako ljeto. Presretna sam što danas svojoj djeci mogu pružiti nezaboravno iskustvo skakanja u more s ovih prekrasnih litica - napisala je Sasha ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Glumica krsnog imena Suzana Drobnjaković u Dubrovniku je s 11-godišnjom kćeri i sedmogodišnjim sinom, koje je dobila u braku sa suprugom, talijanskim redateljem Edoardom Pontijem, sinom legendarne glumice Sophije Loren.

Taking a break from exploring. #mybabes #happysunday #summerholiday2017 #adriaticcoast #thatwater

A post shared by Sasha Alexander (@thesashaalexander) on

Feel the city breakin' and everybody shakin' And we're stayin' alive, stayin' alive... hahahaha. #dubrovnik #summergrooves

A post shared by Sasha Alexander (@thesashaalexander) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 01:09