HUMANITARNI KONCERT

GIBONNI U SISKU 10. STUDENOGA ZA BOLESNU DJECU Nakon spektakla u zagrebačkoj Areni, legendarni splitski pjevač pomaže najpotrebitijima

 
 Mario Todoric / CROPIX

Zaklada za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti u petak, 10. studenoga, u 20 sati u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku organizira veliki humanitarni koncert, na kojem će nastupiti Zlatan Stipišić Gibonni.

INA će to događanje podržati donacijom od 125.000 kuna, koja uz sav prihod prikupljen prodajom ulaznica ide Zakladi Viktorija kako bi se osigurala sredstva za logopeda za pomoć teško oboljeloj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije.

Zaklada Viktorija osnovana je na humanitarnu inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije. Svrha Zaklade je osiguranje novčane potpore djeci oboljeloj od zloćudnih i drugih teških bolesti te pomaganje tijekom liječenja, kao i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan koncerta mogu se nabaviti na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima, na ticketshop.hr ili na ulazu u dvoranu na dan koncerta. Ulaznice je moguće kupiti na Ininim benzinskim crpkama u Novskoj, Lekeniku, Sisku, Petrinji, Popovači i Kutini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:24