ISKREN KAO I UVIJEK

'JACQUES JE SJAJAN, ALI NEMA ŠANSE ZA POBJEDU. EVO ZAŠTO... ' Hrvatski estradni mag otrio što hrvatskoj ekipi nedostaje za pobjedu na Eurosongu

Jacques Houdek na probi pred nastup na polufinalnoj večeri u Kijevu
 Gleb Garanich / REUTERS

Vedran Strukar, estradni PR strateg, koji, osim s Nives Celzijus, surađuje i s Dinom Merlinom, Lepom Brenom te bendom Barabe, osvrnuo se na ovogodišnji Eurosong, koji se održava u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine.

- Odgledao sam u miru snimku nastupa Jacquesa Houdeka u polufinalu. Nakon dugo vremena, konačno mi nije bilo neugodno zbog našeg predstavnika na Eurosongu. Nastup bizarno sjajan, izvedba vrhunska. Na tome mu svaka čast. Nismo se osramotili. Naprotiv! No pjesma 'My Friend' nema šanse za pobjedu i to samo zato jer nema projektne strategije niti jasno artikulirane PR vrijednosti kako bi brojni europski mediji u tome pronašli keč za dodatnu promociju i poguranac. A bez toga - sve je uzaludno. Šteta! Nedostaje mu genije u timu, kao što je kolega Saša Mirković, koji je prije točno deset godina cijeloj Europi pokazao kako se talentom i kreativnim idejama s praktički nepostojećim budžetom može doći do pobjede (tada je na Eurosongu u Helsinkiju u Finskoj trijumfirala Srbija, a predstavljala ju je Marija Šerifović). Predviđam svakako ulazak među prvih deset i na tome Jacquesu unaprijed čestitam. Eurosong u Zagrebu, drugi put, ipak ćemo, nažalost, još čekati - izjavio je Vedran Strukar.

Tko će osvojiti titulu najbolje pjesme Europe, saznat ćemo u subotu 13. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:05