MANEKENKA S TRBUŠČIĆEM

JE LI OVO POTVRDA TRUDNOĆE? Ronaldova djevojka objavila fotografiju iz liječničke ordinacije, obožavatelji uvjereni da čeka dijete s nogometašem

 INSTAGRAM

Nakon što je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži ruku preko trbuha Georgine Rodríguez, 22-godišnje španjolske manekenke, s kojom je u vezi oko godinu dana, počelo se nagađati da par čeka prvo dijete.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Šuškanja je ovih dana demantirala Ronaldova majka Dolores Santos izjavivši za portugalske medije da 'koliko ona zna, Cristiano i Georgina neće biti roditelji, barem ne u sljedećih nekoliko mjeseci'.

- To su gluposti. Naravno da moj sin želi imati još djece, pa zašto i ne bi, uspješan je i dovoljno zarađuje, može se brinuti za veliku obitelj, ali za sada ne znam ništa o trudnoći - komentirala je Dolores.

Ipak, obožavatelji su i dalje uvjereni da nogometaš i manekenka čekaju prinovu, pogotovo nakon što je atraktivna Rodríguez na društvenim mrežama objavila fotografiju iz liječničke ordinacije.

Preparando la piel para el veranito con @doctor.rafik

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Svi su odmah zaključili da je bila kod ginekologa, ali Španjolka je već dan poslije zbunila javnost novom objavom, također iz ambulante.

- Za sve znatiželjnike, u najboljim sam mogućim rukama. Moja koža napokon je hidratizirana - napisala je Georgina i pohvalila svog dermatologa.

Prije dva mjeseca svjetski mediji objavili su da će 32-godišnjem Ronaldu surogat majka iz SAD-a roditi blizance. Nogometaš je istim putem prije sedam godina dobio sina Cristiana Juniora.

S obzirom da portugalski reprezentativac skoro nikad ne govori o privatnome životu, tek će vrijeme pokazati ima li istine u šuškanjima o Georgininoj trudnoći.

Good night ❤❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:28