SVOJA NA SVOME

KARNEVALSKO LUDILO NA BARBADOSU Rihanna otvorila festival u seksi outfitu. Chris Brown ostavio komentar ispod fotografije, a obožavatelji ga razapeli

 
 INSTAGRAM

Nakon nedavne svjetske premijere filma "Valerian i grad tisuću planeta" redatelja Luca Bessona, u kojem ima jednu od glavnih uloga, Rihanna je u ponedjeljak kao počasna gošća otvorila festival Crop Over, tradicionalni karneval na rodnom otoku Barbadosu na Karibima.

Pjevačica je za tu prigodu na glavu stavila tirkiznu periku, a odjenula je minijaturni bikini ukrašen kristalima, koji je otkrio sve njezine atribute.

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

#rihanna

A post shared by DancehallHipHop (@dancehallhiphop) on

Unreal #rihanna

A post shared by Rihanna (@rihannab4dg4l) on

Jednu od fotografija iz karnevalske povorke na Instagramu je komentirao i njezin bivši dečko, američki reper Chris Brown. Nakon što joj je ostavio emoji razrogačenih očiju, oglasili su se i obožavatelji 29-godišnje pjevačice.

- Pusti je više da živi u miru! Prestani je trovati svojom negativnom energijom - napisali su fanovi, i više nego bijesni na glazbenika koji je prije osam godina brutalno pretukao njihovu miljenicu. Iako se poslije pokajao zbog svega, a svojedobno je, rekao je u jednom intervjuu, čak razmišljao i o samoubojstvu, čini se kako mu obožavatelji pop dive nikada neće oprostiti.

Na razuzdanom festivalu Crop Over pojavili su se i engleski supermodel Jourdan Dunn te zgodni bivši robijaš i maneken Jeremy Meeks s novom djevojkom Chloe Green, nasljednicom modnog brenda Topshop, s kojom je problematični Amerikanac prevario suprugu Melissu, s kojom ima troje djece.

Jourdan Dunn at the Crop Over Festival in Barbados ❤

A post shared by MEFeater Magazine (@mefeater) on

Who's ready to jump? #CropOver2017 #updeting #meta #krave #Barbados #Betta

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:20