KRAJ ROMANSE

Katie Holmes napokon progovorila: 'Osjećam se dobro. Hvala svima'

Još prije dva mjeseca dala je naslutiti da želi van iz lošeg braka: 'Ulazim u novu fazu života'

Za obožavatelje slavnog hollywoodskog para, Katie Holmes i Toma Cruisa, vijest o njihovom razvodu bila je pravo iznenađenje.

Ono što je posebno iznenadilo jest činjenica da se na ovaj korak odlučila Katie. Naime, ona je u brojnim intervjuima isticala kako je Tom za nju onaj pravi te kako je cijeli život maštala da mu bude supruga.

No, oni koji su pratili njene posljednje istupe u javnosti kažu kako su se još prije dva mjeseca pojavile naznake da nije zadovoljna te da želi izaći iz braka koji je unesrećuje, piše Daily Mail .

Tako je u intervjuu kojeg je tada dala za američko izdanje časopisa Elle bilo jasno da izbjegava odgovarati na pitanja o Tomu.

Katie Holmes zatražila je razvod jer je Tom Cruise htio poslati Suri u Sea Org, najekstremnije jezgro scijentološke crkve!

Nekoliko je puta naglasila kako ulazi u novu fazu u svom životu te kako se sada osjeća mnogo ugodnije u vlastitoj koži.

'Osjećam se seksipilnije i normalnije. U 20-ima ništa nisam razumjela i stalno sam pokušavala shvatiti što se oko mene događa', rekla je Katie.

Iako je izbjegavala razgovarati o Tomu rekla je: 'On je Tom Cruise i to nema nikakve veze sa mnom. Ja znam tko sam i gdje želim ići stoga se sada želim fokusirati isključivo na to', rekla je tada Katie.

Pred slavnim je parom sada mučna brakorazvodna parnica i borba za skrbništvo nad 6-godišnjom Suri.

No, Katie je jučer svojim fanovima poručila kako nemaju razloga za brigu te je još jednom potvrdila da je njenom šestogodišnjem braku došao kraj.

'Osjećam se dobro. Hvala svima', rekla je kratko novinarima okupljenim oko njenog stana.

U međuvremenu, Tom je odustao od spektakularne proslave 50. rođendana koju je dugo najavljivao. Proslavio ga je mirno, u društvu svoje dvoje posvojene djece iz drugog braka, Connora i Isabelle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:24