MRAČNA TAJNA J. LO

KONTROVERZNI KULT UNIŠTIO OBITELJ POPULARNE GLUMICE I PJEVAČICE Dok ona pliva u milijunima, otac joj je doslovce na prosjačkom štapu

 Getty Images for Gucci

David Lopez, otac latino dive Jennifer Lopez, scijentologiji se pridružio još prije 30-ak godina, a kontroverzni kult, čiji je najveći zagovornik holivudski glumac Tom Cruise, doveo ga je do ruba bankrota.

Američki mediji pišu kako je David scijentološkim vođama sve ove godine redovito uplaćivao stotine tisuća dolara, ali još nije spreman službeno se odreći njihovih vjerovanja, iako je i više nego svjestan kako se radi o običnoj prevari.

- Uložio sam pravo bogatstvo ne bih li stekao raznorazne supermoći. Bio sam radoznao, ali na kraju se sve svelo na čisto ispiranje mozga. Upao sam u njihovu zamku iz koje nema povratka - požalio se 72-godišnji Lopez u intervjuu. Dodao je i kako već pet godina nije kročio u scijentološku crkvu, iako je i dalje njezin član, ali ne aktivni.

Otac holivudske glumice i pjevačice J.Lo tvrdi kako danas zbog sumnjiva kulta jedva spaja kraj s krajem. Svojedobno je živio u luksuznoj vili u Pasadeni u Kaliforniji, ali zbog financijskih problema s drugom suprugom Carlom morao se preseliti u manju nekretninu u gradiću Azusa.

David u intervjuu nije komentirao svoj odnos sa slavnom kćeri, koja novinske stupce puni novom vezom s bejzbolašem Alexom Rodriguezom.

AG_800171 - New York, NY  -  Jennifer Lopez and Alex Rodriguez step out in style in business attire. The couple looked classy and in love as they linked arms on their way out of a building.

Pictured: Jennifer Lopez, A Rod 
 3 APRIL 2017, Image: 327661275, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Jennifer, čije bogatstvo se procjenjuje na oko 360 milijuna dolara (oko 2,5 milijarde kuna), gostujući u TV showu komičarke Ellen DeGeneres otkrila je kako je ona napravila prvi korak i u restoranu prišla sportašu, s kojim se viđa nešto više od mjesec dana.

- Ali nisam odmah prespavala kod njega, majke to ne rade - rekla je Lopez, koja s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima devetogodišnje blizance Maxa i Emmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:55