RAZOTKRILI IH POLJUPCI

LAGALI DA SU SAMO DOBRI PRIJATELJI Čini se kako je lijepa Helena iz blockbustera 'Troja' ipak prevarila bivšeg dečka s junakom serije 'Živi mrtvaci'

 Getty Images, Profimedia

Diane Kruger, njemačka glumica s holivudskom karijerom, prošle godine prekinula je desetogodišnju vezu s dvije godine mlađim kolegom Joshuom Jacksonom, koji se krajem '90-ih proslavio ulogom u seriji 'Dawson's Creek'.

NEW YORK, NY - MAY 05: Joshua Jackson and Diane Kruger attend the
Larry Busacca / 2014 Getty Images
NEW YORK, NY - MAY 05: Joshua Jackson and Diane Kruger attend the "Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 5, 2014 in New York City. Larry Busacca/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

Dugo se šuškalo da je atraktivna 40-godišnja plavuša sada već bivšeg dečka varala s glumcem Normanom Reedusom, zvijezdom hit serije 'Živi mrtvaci', ali oboje su to mjesecima opovrgavali.

Američki mediji čak su pisali da su se Diane i Norman spetljali još 2015., kada su se i upoznali na setu filma 'Sky'.

Krajem iste godine navodno su ih vidjeli kako se ljube u njujorškom kafiću dok je Joshua Jackson bio na poslovnom putu izvan Sjedinjenih Američkih Država. Kruger je tada bijesno komentirala kako se radi o 'najobičnijoj gnjusnoj izmišljotini', ali sada su je ponovno vidjeli u ljubavnom klinču s Reedusom, i to opet u New Yorku.

- Držali su se za ruke i ljubili. Definitivno nisu samo prijatelji - piše jedan američki tabloid.

Novi holivudski par nedavno je bio i na tajnom romantičnom putovanju, a Diane je Normana pratila i na njegovim izložbama fotografija u Parizu te Barceloni.

Njemica, koja je u povijesnom blockbusteru 'Troja' igrala Helenu, iz sebe ima jedan propali brak - od 2001. do 2006. bila je s 43-godišnjim francuskim glumcem Guillaumeom Canetom. Reedus pak iz veze s danskim supermodelom Helenom Christensen ima 17-godišnjeg sina Mingusa Luciena.

Profimedia, MPTV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:00