BEZ ZADRŠKE

LIJEPA GLUMICA PROGOVORILA O TEŠKOM RAZDOBLJU 'Nakon razvoda svašta se pisalo o meni, a sad kad sam napokon u vezi, nitko me ništa ne pita'

 Boris Kovacev / HANZA MEDIA

Jelena Perčin, 36-godišnja glumica iz Dubrovnika, koju smo gledali u serijama 'Kud puklo da puklo' i 'Zora dubrovačka', prije pet godina službeno se rastala od zagrebačkog ugostitelja Kristijana Babića, s kojim je u braku dobila osmogodišnju kćer Lotu.

Glumica danas za sebe kaže kako je sretno rastavljena, ali u razgovoru za Dnevnik.hr otkrila je kako je put do osobne sreće i zadovoljstva bio itekako težak.

Zagreb, 080409.
U galeriji Karas otvorena je izlozba fotografija Mare Bratos pod imenom Lucki gradovi. 
Fotografije snimljene u luckim gradovima - Rijeci, Splitu, Plocama i Trstu donosi potpuno nov pristup u dosadasnjem radu ove poznate hrvatske fotografkinje.
Na slici: Jelena Percin u visokoj trudnoci i suprug Kristijan Babic.
Foto: Sinisa Sunara / CROPIX
Sinisa Sunara / CROPIX
Jelena Perčin i bivši suprug Kristijan Babić

- Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Iz vlastita iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dijete uvijek mora biti iznad svega toga. Ako su roditelji odgovorni i vole to dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civiliziran način - izjavila je Jelena.

Dodala je kako je njezin bivši suprug Kristijan apsolutno prisutan u kćerinu životu.

Perčin od početka prošle godine ljubi Momčila Otaševića, 27-godišnjeg glumca iz Crne Gore.

Zagreb, 211215
Johan Franck, Trg Bana Josipa Jelacica2.
Call centar koncerta za Zakladu Ane Rukavine.
Na fotografiji:Momcilo Otasevic i Jelena Percin.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijic / CROPIX
Momčilo Otašević i Jelena Perčin

- O mojim ljubavnim situacijama pisalo se svašta. Dok sam bila slobodna, pripisivali su mi čuda, a sada, kad sam napokon u vezi, nitko me ništa ne pita, nikome nisam zanimljiva. Na ženu koja je sama gleda se drugačije. Bilo je to zbilja teško razdoblje. Više izmišljotina čula sam od žena nego od muškaraca - rekla je Jelena za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 02:56