PJEVAČICE NA PLAŽI

Morske radosti na Cipru: Severinai Ceca zajedno na ljetovanju

Ljetovanje na Cipru naše najrazvikanije zvijezde Severine , u samo dva dana pretvorio se u Srbiji u prvorazrednu medijsku senzaciju. Slavna Splićanka trenutno je sa sinom Aleksandrom, majkom Anom i životnim partnerom Milanom Popovićem u Limasolu, a za dva dana odlaze u Ayu Napu gdje Milan ima raskošnu vilu.

Međutim, u neposrednom susjedstvu, vilu ima i turbo folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović koja u Ayu Napu leti sutra iz Beograda sa svoje dvoje djece Veljkom i Anastazijom te sestrom Lidijom. Gosti obje vile kupaju se na istoj plaži ograđenoj samo za stanovnike te elitne četvrti pa srbijanski mediji špekuliraju kako je neminovno da će se Severina i Ceca sresti, a stoga vjerojatno i zajedno ljetovati.

Paparazzi se već spremaju na Cipar da 'ulove' zajedničke morske radosti po mnogima dvije najveće ex-yu zvijezde.

Koliko je za sada poznato, Severina je otputovala bez tjelohranitelja koje vrlo rijetko ili nikad angažira. Ceca Ražnatović u Srbiji je okružena minimalno četvoricom zaštitara, a kad ide na put u inozemstvo, sa sobom uvijek vodi minimalno jednog čuvara koji se nikad ne odvaja od nje i njezine djece.

Splitska pjevačica će birati koreografiju za svoj novi hit "Italiana" a za natječaj koji je organizirao jedan hrvatski dnevni list stiglo je na tisuće prijedloga. Severina će odabrati najzanimljivije a konačnu odluku će donijeti zajedno sa svojim timom, završava Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:45