JAMES FRANCO

MRAČNA STRANA HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA Imao je sve - novac, karijeru i slavu, a ipak je bio usamljen i nesretan, sad je otkrio i zašto

 
 Andreas Rentz / Getty Images

Zgodni James Franco u Hollywoodu je aktivan još od 1997. godine, jedan je od najplaćenijih svjetskih glumaca, okušao se i kao glazbenik, vole ga kritičari i publika, ali kad se ugase svjetla pozornice, život ovog Amerikanca sve je samo ne bajkovit.

Svoju mračnu stranu Franco je otkrio u intervjuu za časopis OUT - progovorio je o ovisnosti i depresiji te terapiji bez koje, kaže, ne bi mogao normalno funkcionirati.

- Gluma me u tinejdžerskim godinama spasila od potpune propasti. Kao klinac bio sam se 'navukao' na sve i svašta... Počeo sam raditi sa 17 godina, ali ni tu nisam imao mjeru... 'Izgorio' sam od posla i postao depresivan. Dugo sam živio u potpunoj izolaciji - ni s kim se nisam družio, bio sam pravi vuk samotnjak. Tek sam s 27 godina shvatio da imam problem i da moram potražiti stručnu pomoć. Mnogima sa strane moj život vjerojatno se činio savršenim jer sam imao sve što sam mogao poželjeti - novac, karijeru i slavu - a zapravo sam bio usamljen i nesretan čovjek - rekao je 39-godišnji James.

James' new look

A post shared by James Franco (@officialjamesfranco) on

Američki glumac i redatelj dodao je kako se danas napokon osjeća dobro, a satovi surfanja i hip-hop radionica koju pohađa najbolja su mu moguća terapija, prenose strani mediji.

- Ne pijem, više ne pušim ni travu... Nadam se da je najgore iza mene - zaključio je Franco, koji je kao tinejdžer često imao problema sa zakonom - zbog crtanja grafita, opijanja i preprodaje ukradenih parfema.

Filming

A post shared by James Franco (@officialjamesfranco) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:00