JOŠ ČEKA ONOG PRAVOG

'MUŠKARCI ME SE BOJE' Nekad najljepša Hrvatica i Europljanka otkrila kakvim se trikovima hrabriji pripadnici 'jačega spola' koriste kako bi joj prišli

 Tom Dubravec / CROPIX

Fani Čapalija, nekadašnja Miss Hrvatske i Miss Europe, rijetko istupa u medijima, živi mirno i povučeno na otoku Čiovu, ali u razgovoru za IN magazin otkrila je neke detalje o sebi.

Atraktivna 42-godišnja Splićanka iskreno je, između ostaloga, rekla kako joj je žao što još nije postala majka, ali ne gubi nadu.

- Ne mislim da se to nikada neće dogoditi, ali ne ide to tek tako, trebaju se i tu poklopiti neke stvari, a ja sam si rekla - ili će to biti one prave ili ništa. Kad se i ako dijete desi, normalno da ću biti najsretnija na svijetu - izjavila je lijepa Fani. U međuvremenu, kaže, uživa u druženju s petogodišnjom nećakinjom Nikom, koju voli kao da je njezina vlastita kći, ako ne i više od toga.

Dodala je i kako je trenutačno slobodna, ali udvarača joj ne nedostaje.

- Najviše mi odgovaraju Dalmatinci. Većina muškaraca kao da me se malo i boji pa mi najčešće prilaze preko mojega psića Benija, a znam da ih on u toj priči najmanje zanima. Obično prokomentiraju kako mi je smiješan pas i tako krene priča. Razumijem ih ako se boje, ali mislim da ipak nemaju razloga za to - zaključila je bivša Miss Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:28