'VRUĆA' ATMOSFERA

NINA KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI - POSTALA VAMP DOMINA Utegnula se u korzet i pokazala svoju divlju stranu pa zabrinula fanove: 'Zašto on viče na tebe?'

 
 INSTAGRAM

"Mijenja se vrijeme" naziv je pjesme za koju Nina Badrić trenutačno snima spot, barem se tako može zaključiti iz hashtagova na njezinu Instagramu. Zagrebačka pjevačica očito sprema nešto divlje i drugačije, a s nestrpljivim obožavateljima odlučila je podijeliti i nekoliko scena iz nadolazećeg videa, piše Slobodna Dalmacija.

Ipak, Nina nije ni slutila da će u tolikoj mjeri zaprepastiti svoje nježne pratitelje. Većina njih se, naime, šokirala "brutalnošću" kreativnoga žara.

Badrić na jednoj fotografiji sjedi odjevena u crnu kožu, koja savršeno pristaje njezinoj figuri i cijeloj scenografiji daje dozu "opasnosti", a ide i uz "nabrijane" dance tonove koji podsjećaju na Ninine pjesme iz devedesetih godina. Ali ono što je najviše preplašilo glazbeničine pratitelje bile su stroge naredbe koje su joj upućivali kreativni kolege angažirani na snimanju spota.

Neki su na pjevačicu povisili ton i možda zvučali pomalo ljuto, pa su se neki fanovi zapitali:

- Zašto viče na tebe - tužno je komentirao jedan pratitelj.

#newvideo #mijenjasevrijeme #ninabadric #dresstoimpress @viktordrago ❤

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

#ontheset #newvideo #comingsoon‼ #mijenjasevrijeme #ninabadric

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

#aboutlastnight #reunion #newvideo #mijenjasevrijeme #ninabadrić

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 00:54