KRAJ TROGODIŠNJE VEZE

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG PREKIDA? Heidi Klum je mlađahnom dečku možda oprostila nevjeru, ali njegov najnoviji incident bio je kap koja je prelila čašu

 Profimedia, Xposurephotos

Heidi Klum nedavno je u intervjuu za časopis People potvrdila kako je prekinula trogodišnju vezu s Vitom Schnabelom, a strani mediji sad pišu kako je ljubavnom brodolomu vjerojatno prethodilo uhićenje 31-godišnjeg trgovca umjetninama.

Naime, u javnost je procurila informacija da je policija 3. rujna na festivalu Burning Man u Nevadi kod Vite pronašla psilocibinske gljive, koje imaju halucinogeno djelovanje, zbog čega je Schnabel završio u pritvoru. Dan poslije platio je jamčevinu u iznosu od 5000 dolara (oko kuna) pa je pušten da se brani sa slobode. Samo tri tjedna poslije uhićenja, njemački supermodel i dizajnerica odlučila je kako je najbolje da svatko krene svojim putem.

Iako je sin filmskog redatelja Juliana Schnabela na sudu tvrdio da je nevin, dokaže li mu se krivnja, prijeti mu zatvorska kazna u trajanju do čak pet godina.

Da 44-godišnja Heidi i njezin 13 godina mlađi dečko imaju problema u vezi šuškalo se već u lipnju ove godine. Tad su, naime, paparazzi u Londonu snimili Vitu kako ljubi atraktivnu brinetu dok je Klum u isto vrijeme u SAD-u snimala nove epizode TV showa "America's Next Top Model".

- Sve je krivo protumačeno. Samo sam pozdravljao prijateljicu s kojom sam te večeri bio vani - pravdao se Schnabel. Heidi mu je taj incident možda i oprostila, ali čini se kako preko nedavnog uhićenja zbog posjedovanja droge ipak nije mogla prijeći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:57