STIŽE PRINOVA

'OVO JE NOVA RAZINA SREĆE' Lijepa televizijska voditeljica na Instagramu otkrila sretnu vijest: U 38. godini čeka prvo dijete

 
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Kad su je svojedobno pitali na čije savjete će se najviše osloniti kad dođe vrijeme za majčinsku ulogu i u njezinu vlastitu životu, Edita Misirić Vrkljan je rekla: "Vjerojatno na majčine. Ako je uspjela mene odgojiti i preživjeti, onda sigurno puno toga zna".

Čini se kako će lijepa 37-godišnja televizijska voditeljica upravo te savjete uskoro zbilja i trebati - naime, na Instagramu je s prijateljima i obožavateljima podijelila sretnu vijest - suprug Javor Vrkljan i ona postat će roditelji.

- Nova razina sreće - napisala je Misirić na društvenoj mreži.

Mommy and daddy to be! ❤ #stoJeEditaBezJavora #stoJeJavorBezEdite #newlevelofhappiness #love

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiricvrkljan) on

Čestitke budućim roditeljima stižu sa svih strana, a najljepše želje među prvima su im uputile voditeljice Monika Kravić i Korana Gvozdić te glumica Tamara Garbajs.

Edita i kondicijski trener Javor upoznali su se i zaljubili u teretani, a vjenčali su se lani u lipnju poslije tri godine veze.

Bracni par u izlasku! #werock #mrandmrsvrkljan #love #loveandmarriage #marriagelifei #stojejavorbezedite #stojeeditabezjavora

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiricvrkljan) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:36