DOSTA JOJ JE TROVANJA

'OVO ŠTO SE NAMA NUDI, NAŠI BAKE I DJEDOVI NIKADA NE BI NI KUŠALI' Tajči se obrušila na američku prehrambenu industriju, a objasnila je i zašto...

 FACEBOOK

Samo mjesec dana nakon što je s javnosti podijelila tužnu vijest da joj se suprug Matthew Shane Cameron bori s rakom pluća, koji je već u četvrtom stadiju i širi se tijelom, Tatjana Cameron Tajči objavila je kako je i sama bila na redovitom mamografskom pregledu.

- Želim ohrabriti sve žene da naprave isto. Brinite se za sebe. Prevencija i rano otkrivanje bolesti u našim su rukama. Tu nam nijedna znanost ne može pomoći - napisala je naša pjevačica na Facebooku.

Dodala je kako je nedavno slušala govor znanstvenika koji je apelirao na Amerikance da što prije promijene svoj način života kako bi eliminirali i pobijedili rak ili barem smanjili broj oboljelih, a Tajči se s njim apsolutno slaže.

- Svi već jako dobro znamo koliko su tjelovježba i kvalitetna prehrana važni za zdravlje, ali američka prehrambena industrija je ništavna i vrijedna žaljenja. Ono što se u SAD-u nudi, naši djedovi i bake nikada ne bi ni kušali. Želimo li da naša tijela funkcioniraju kako treba, moramo im osigurati pravu, a ne modificiranu hranu - objasnila je Tajči.

Na njezine riječi nadovezao se i suprug Matthew.

- Obožavam kako ti (mi) napraviš (napravimo) limunadu od limuna koje nam život servira - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:19