'SUPERTALENT'

'PERNATE KAMIKAZE S DVIJE LIJEVE NOGE NISU ZASLUŽILE ZLATNI GUMB! BILMAN NIJE NORMALAN!' Prolazak razgolićenih Splićanki razljutio gledatelje

 
 Screenshot

Gorljivi komentari i rasprave, kako između članova žirija, tako i gledatelja, nisu izostali ni poslije najnovije epizode showa "Supertalent".

Tenzije su, naravno, već jutro poslije, u ponedjeljak, dosegnule vrhunac na društvenim mrežama.

Baš kao što je vlastite kolege šokirao pritiskanjem "zlatnoga gumba", kojim je direktno u polufinale plasirao atraktivne plesačice okupljene u kvartet Sambastica, Davor Bilman zaprepastio je i gledatelje, koji se nisu ustručavali reći mu što misle o njegovu potezu, piše Slobodna Dalmacija.

- Cerekanje glavne plesačice stvarno je neprocjenjivo. Inače, ples im je nula - napisao je jedan gledatelj, a drugi su se odmah nadovezali:

- Totalno iritantno. Katastrofa. Ovaj Bilman nije normalan! Nit' je bilo 's' od sambe, nit' 'o' od orijentalnog plesa. Žalost živa. Osramotile su se pošteno... Eto, one su došle gole, grudnjak im je otpadao, u tangicama su doslovce mrdale golom guzicom bez imalo smisla za ples... Užas užasa, ali eto, svi u žiriju su oduševljeni, međutim, curu iz Vukovara su popljuvali zbog tverkanja, a ove joj kokoši nisu ni do koljena.... - samo su neki od komentara gledatelja.

Sudionica rasprave potom je uputila i ozbiljno pitanje producentima emisije:

- Zašto Bilman uopće sjedi u žiriju? Smrknut je i ljuti se kao malo dijete kad nema zadnju riječ.

Gledatelji su se također naljutili i zbog nastupa motociklista Dejana Špoljara.

- Shvaćate li vi da se ovdje ocjenjuje talent? Ne ocjenjuje se koliko je netko konzervativan ili koliko je netko moralno dobar - poručila je jedna gledateljica Martini Tomčić.

- Ovo je definitivno talent, ovo je vrh i ovo je za pobjedu! Ja bih bila ponosna da mi dijete ima ovakvu snagu i talent! Samo naprijed, Špoljar - ustvrdila je borbeno jedna gospođa.

- Sva djeca su od malih nogu zatucana u mobitele, tablete i kompjutere, dajte im motore neka uživaju na zraku - dodao je pak jedan gospodin.

- Dejan Špoljar je zaslužio zlatni gumb, a ne one pernate kamikaze s dvije lijeve noge - zaključio je jedan gledatelj, a mnogi su se složili s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:13