ZVIJEZDA NA ŠKOJU

POZNATA GLUMICA STIGLA NA VIS Dovela je i supruga te kćer koju svim silama skriva od javnosti, a obitelj boravi u predivnoj vili uz more

 
 Vladimir Dugandzic / CROPIX, GETTY Images

Glumica Amanda Seyfried, koja u filmu “Mamma Mia! Here We Go Again” igra mladu Sophie (njezinu majku u prvijencu je utjelovila Meryl Streep), s obitelji uživa u komforu viških Jakinovih dvora, piše Slobodna Dalmacija.

Holivudska zvijezda na otok je stigla u utorak, a s njom su doputovali i suprug Thomas Sadoski, također glumac, te šestomjesečna kći. Obitelj se s još dvije ženske osobe smjestila u vili u kojoj je prema prvotnim najavama trebala boraviti njezina starija kolegica Meryl Streep.

Amanda je odmah nakon dolaska na Vis u filmskoj bazi “Mamme Mije” u komiškoj tvornici Neptun odradila prve probe frizure i make-upa, a u srijedu je otišla i na prvo snimanje u prekrasnoj uvali Srebrna.

Krhka 31-godišnja glumica na filmski set povela je i obitelj, od koje se ni minutu ne odvaja, izuzme li se vrijeme provedeno pred kamerama.

Amanda i Thomas vjenčali su se neposredno prije kćerina rođenja, a upravo je mladoženja otkrio kako su svečani čin obavili u tajnosti.

- Otišli smo na selo s matičarem i napravili to. Bio je to divan dan, sve je bilo savršeno - ispričao je Sadoski u showu Jamesa Cordena.

Bračni par upoznao se lani na setu filma “The Last Word”. Ubrzo nakon što su obznanili zaruke, objavili su i kako čekaju prvo dijete. Glumica je na glasu kao vrlo samozatajna osoba, ne zanima ju holivudski glamur, pa tako izuzetno vodi računa o svojoj privatnosti.

Sve donedavno, zapravo do ostvarenja bračne sreće, a priznala je to i u medijima, vodila je bitku s depresijom i anksioznošću te osjećala strah od pojavljivanja na kazališnoj sceni, zbog čega je izbjegavala glumiti u teatru. S obzirom na to da je patila i od opsesivno-kompulzivnog poremećaja, danas jako cijeni ono što ima - obitelj, pa tako javnosti čak ne želi otkriti ni ime svoje djevojčice, piše Slobodna Dalmacija.

- Nemojte me pitati za njezino ime jer vam ga neću reći. To je stvar naše obitelji - rekla je novinarima u srpnju.

Na viški filmski set, uz Andyja Garciju, Piercea Brosnana i Colina Firtha, uskoro bi trebao doći i Dominic Cooper, Amandin bivši dečko, kojeg je plavokosa glumica upoznala na snimanju prvog dijela filmskog hita “Mamma Mia”. Par se razišao nakon nekoliko godina veze, a Dominic već neko vrijeme ljubi kolegicu Ruth Neggu.

Still can't take my eyes off you. Happy Birthday to the man of my life.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:03