TRI, DVA, JEDAN - PECI!

BRAT I SESTRA IZ OSIJEKA NASTAVLJAJU KIKSATI I NERVIRATI ŠPIČEKA Opet zabrljali tortu, Špiček ih u očaju zvao: 'Ajde dođite i sami je probajte'

 RTL

Brat i sestra iz Osijeka podbacili su i u drugoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – peci!'. Iako su ovaj put završili oba zadatka, žiriju se nije dopala njihova kreativna torta. Kako tijekom pečenja torte nisu kušali segmente, Špiček ih je zamolio da na tren zamijene mjesta, te umjesto žirija probaju svoju tortu i naglase primjedbe. Drugi put zaredom najbolje su bile Valentina i Kristina, dok su Marijana i Tomislav dobili pohvale za najbolju zlevanku.

RTL

RTL

Nakon prvobitne nule na bodovnoj tablici, Tamara i Igor su ovaj put uspjeli donijeti oba zadatka na kušanje. Međutim, sestra i brat su u svoj toj brzini napravili nekoliko pogrešaka pri izradi torte, među kojima su najveći to što su u kremi koristili kristalni šećer umjesto u prahu, a kokos im nije bio dovoljno razrađen.

RTL

Na upit članice žirija Žakline Troskot jesu li, kao pravi profesionalni slastičari, kušali segmente prilikom izrade kolača, Tamara i Igor nisu imali odgovor, pa ih je Špiček ukorio pozivom na kušanje vlastitog kolača: „Probajte vi ovu tortu, pa ocijenite. Razmislite i recite koje ste greške napravili!“

Tamara i Igor svjesni su da su i ovaj put podbacili i trebat će im čudo da se maknu sa začelja u ukupnom poretku jer su dosad skupili svega 9 bodova.

Za razliku od njih, prijateljice Kristina i Valentina uživaju u showu, ili kako su rekle – na svojoj djevojačkoj zabavi, jer i ovaj su put na vrhu tablice ukupnih bodova. Osvojile su žiri svojom bijelom tortom koju je krasila skulptura od izomalta, odnosno kristalnog šećernog ukrasa koji mijenja boju dok se topi. Špičeku se dojmio njihov trud i maštovitost, pa ih je nagradio svojom prvom devetkom u showu. Ukupno imaju visokih 49 bodova.

RTL

Najveći skok na tablici, sa sedmog na treće mjesto, napravile su Jasna i Anita. Unatoč tome što je žiri pohvalio njihova bijela srca i zlevanku, mama Jasna se još uvijek nije opustila pred kamerama.

„Ovaj put je ljubav prema kolačima bila jača od stresa. Mene stres blokira, pogotovo kada me se gleda i kada se ocjenjuje moj rad. To mi unaprijed zadaje neki presing i nabija strah.“, priznaje Jasna.

Između tri zlevanke, najboljom je proglašena ona koju su napravili Marijana i Tomislav. Zbog toga u sljedećem nastavku imaju određenu prednost ispred drugih natjecatelja.

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:06