POMUTNJA I ZBOG VINSKE PJENICE

DRAMA U 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Žiri bez milosti za pečeni čips od celera, a slom živaca su dobili kad su im pokušali uvaliti meso sa šljivama!

 Promo RTL

Priprema vinske pjenice izazvala je pravu pomutnju na setu jer kandidati showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” ne da nisu znali kako se priprema, nego nikad nisu ni čuli za nju. Cjelodnevnu dramu u studiju dodatno je pojačalo skraćivanje vremena pripreme. Naime, kandidatima je vrijeme za pripremu smanjeno za čak 10 minuta.

Većina parova uz obavezna jela i dodatne zadatke nije uspjela počistiti i svoje radne jedinice, pa su zbog toga kažnjeni. Samo su Moira i Zdravko uspjeli sve očistiti, tako da jedino oni nisu kažnjeni s oduzimanjem jednog boda.

Iako su biftek dobro pripremili Ana i Tin po izvrsnom jelu prelili su umak i salatu. Pažanin je komentirao da je glupo objašnjenje, to što su si uzeli premalo vremena za meso, od idealnih 5 minuta, oni su odrezak pripremali zadnje 2 minute.

Promo RTL

Dok su Aleksandra i Kristijan poslužili prekiselu vinsku pjenicu jer su je napravili od cijele količine vina koji su dobili, Sanja i Željko su potpuno fulali s pokušajem pečenja čipsa od celera. Žiri za njih nije imao nimalo milosti i osvojili su samo 12 bodova.

Arsen i Željan su objasnili da su ravioli slatki, a ravioli slana verzija nadjevenog tijesta. Bez obzira na ime pogriješili su s prevelikom količinom nadjeva, ali su zato Pažanina potpuno oduševili svojim wine chateauom koji mu je bio pravi „kolačić madeleine“ i time zaradili dodatni bod.

Promo RTL

Ozana i Katarina razočarale su izgledom svog tanjura Žakline jer je njezin moto da hrana mora biti i lijepa da bi bila ukusna, a Sara i Anna su opet pokušale žiriju poslužiti verziju mesa sa šljivama, što se žiriju nimalo nije svidjelo te su ih zbog toga kaznili.

Moira i Zdravko drže prvo mjesto na tablici bodova dok su na začelju Ozana i Katarina!

Promo RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:11