TEŽAK PERIOD

ERVIN IZ BIG BROTHERA PREKINUO ŠUTNJU, PROGOVORIO O NAJTEŽEM RAZDOBLJU 'Sve što sam radio, radio sam da bih pomogao svom anđelu, a nje više nema'

 Instagram

Prošlo je već više od godinu dana otkako se Ervin Mujaković natjecao u regionalnom Big Brother showu i publiku ovog realityja zabavljao ljubavnim zavrzlamama sa Splićankom Steffani Banić.

Iako se nakon showa šuškalo da je gay, on je te glasine ignorirao, u medijima se nije puno pojavljivao, ali je s vremena na vrijeme objavio poneku fotografiju s detaljima privatnog života na Instagramu.

No prije tjedan dana na spomenutoj društvenoj mreži napokon je odlučio reagirati na brojne komentare o svom životu.

- Dosta se toga pričalo o mom privatnom životu, a ja nisam ni demantirao, a ni reagirao na mnoge gluposti (a trebao sam), jer sve što sam radio, radio sam s ciljem da pomognem svom anđelu, mojoj majci koja na moju veliku žalost više nije s nama - napisao je Sarajlija na Instagramu uz fotografiju s intervjua koji je dao za TV kuću TV1.

Novinarima te televizijske kuće zahvalio se jer su mu dali priliku da se izjasni o svemu, a nova medijska obraćanja Ervin je najavio u periodu koji slijedi. Ostavio je i svoj kontakt ostalim medijskim kućama ukoliko je netko, kako je napisao, zainteresiran za istinu o njemu kao i o njegovim planovima za budućnost.

O bolesti svoje majke Ervin nije puno pričao, samo je jednom prilikom objavio njezinu fotografiju iz bolničkog kreveta. Tijekom boravka u Big Brother kući često je isticao da mu je ona najbitnija osoba u životu i sve na svijetu, a da je oca vidio samo jednom u životu te da nisu u kontaktu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:00