NOVI ČLAN ŽIRIJA

HOĆE LI GLEDATELJICE BITI ZADOVOLJNE? Umjesto Ivana Pažanina u petoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gledat ćemo markantnog Matu Jankovića

 Promo RTL

Nove epizode RTL-ova kulinarskog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" već su u pripremi, a osim što će gledatelji upoznati nove kandidate, izmjena sudačke postave vjerojatno je najznačajnija vijest pete sezone. Uz bok Tomislavu Špičeku ove jeseni stat će Mate Janković, chef, poduzetnik, savjetnik i promotor domaće gastronomije, koji će ovim projektom označiti svoj povratak na male ekrane.

- Jedna od najbitnijih stvari u kuhinji jest biti strog, ali pošten chef. Od kandidata ću očekivati disciplinu, radnu etiku i pedantnost te ću im pokušati svojim savjetima pomoći u usavršavanju kulinarskih vještina. Radujem se ponovnom radu na televiziji i nadam se da će gledatelji uživati u onome što smo im pripremili - izjavio je 39-godišnji Mate, omiljeni TV kuhar, kojeg gledatelji pamte kao člana žirija hrvatske verzije kulinarskog showa "MasterChef", ali i kao vodiča slavnom kuharu Anthonyju Bourdainu u njegovu putopisno-kulinarskom showu "No Reservations", koji je snimao u Hrvatskoj.

Chef Janković kulinarstvom se počeo baviti sasvim slučajno, kada je na nagovor obiteljskog prijatelja, inače profesionalnog kuhara, upisao Školu za kuhare. Poslije je brusio zanat kod brojnih eminentnih chefova u prestižnim hotelima i restoranima diljem svijeta. Njegove kulinarske vještine te znanje cijene brojni stručnjaci u Hrvatskoj i regiji, stoga ne čudi što se vlasnici hotela i restorana sjete upravo njegova imena kada je potrebno osmisliti zanimljive jelovnike.

Mate je pobornik GO LOCAL koncepta koji potiče kuhanje s lokalnim namirnicama kako bi se promovirala hrvatska gastronomija.

Peta sezona showa "Tri, dva jedan - kuhaj!" kreće s emitiranjem na jesen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:32