LJUBAV JE NA SELU

ISTINA O NAGLOM PREKIDU GOLUPČIĆA IZ RURALITYJA Alojz uopće nije kriv, Snješka se na agrotulumu spetljala s fatalnim prijateljem druge kandidatkinje

 Screenshot RTL

Iako se na prvi pogled činilo da su Alojz Kanceljak i Snježana Strugar kao stvoreni jedno za drugo, nakon završetka snimanja showa 'Ljubav je na selu' okončala se i njihova ljubavna priča. Naime, nakon prosidbe, svatko je krenuo svojim putem, a oboje već imaju i nove ljubavi.

- Našao sam novu curu, ali ja nisam kriv što nismo skupa, a nije ni ona. Nitko nije kriv, jednostavno se dogodilo - objasnio je Alojz za RTL.

No priča je navodno malo drugačija.

Naime, za sve je kriv tulum koji su si kandidati priredili, a na koji je Rebecca, jedna od Alojzovih kandidatkinja sa sobom povela prijatelja.

A taj prijatelj bio je fatalan za Snježanu koja se u njega zaljubila pa su ostali zajedno. Bez obzira na razvoj situacije, Snježana Alojzu nije vratila zaručnički prsten. On joj je predložio da ga sačuva za uspomenu. A i za Alojza su stvari nakon showa krenule najbolje.

Naime, kako je objasnio, žene mu sada više prilaze što prije nisu, a dvije godine nakon što je bio bez posla, sada je vozač ralice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:08