'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

'KOMA, BOLJE DA SI OSTALA DOMA, OVO JE PRETJERANO KREVELJENJE!' Nemilosrdni gledatelji opet pokopali našu glumicu, ali žiri se nije složio

 Screenshot / YouTube

Iako je Ana Gruica u drugoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prema riječima žirija pokazala znatni napredak, izgleda da se splitska glumica nije baš omilila gledateljima.

Njena izvedba pjesme 'Hit the Road Jack' kultnog Raya Charlesa prikupila je poprilično negativne komentare na službenoj Facebook stranici TLZP-a, piše Slobodna Dalmacija.

'Koma, koma... Bolje da si ostala doma... Ne znam što uopće u ovome ima smiješno?', 'Pretjerano kreveljenje...', 'A kako se skoro posvađala opet sa žirijem', samo su neke od kritika upućene za večerašnji nastup.

Žiri je pak ustvrdio da je u studio donijela je sjajnu atmosferu, te da je bila 'puno, puno bolja nego prošli put'.

- Mislim da si užasno dobro pogodila atmosferu, maska ti je dobro legla, tebe se ne može prepoznati. Bilo je jako dobro! - komentirao je Tomo in der Mühlen, a Goran Navojec je dodao:

- Puno jači muškarci od tebe to ne bi mogli tako izvesti!

Fun time! #tvojelicezvucipoznato #tlzphr #novatv #raycharles #hittheroadjack @tlzphr

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

I na svom privatnom Instagram profilu Gruica je prikupila komplimente za izvedbu i masku, a podršku su joj pozitivnim komentarima dali i kolege Slavko Sobin te Luka Nižetić.

Jesu li kritičari Gruice ovaj put ipak pretjerali, procijenite sami nakon što pogledate video...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:41